De Jong Kazan Kaldırdı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

De Jong Kazan Kaldırdı!


galatasaray-a-de-jong-dan-kotu-haber-9353223_o.jpg

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızının, milli aradan önce "Alacaklarımı ödemezseniz idmana çıkmam" diyerek isyan bayrağı açtığı ortaya çıktı.


Sarı kırmızılı kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntı, aylardır paralarını alamayan yerli oyunculardan sonra yaptıkları sağlam sözleşmelerle bilinen yabancıları da vurmaya başladı. Sezon başında Amerika’dan transfer edilen Hollandalı orta saha Nigel de Jong’un milli maçlar için lige verilen ara öncesinde Florya’da büyük bir krize yol açtığı ortaya çıktı.

Yaklaşık 3 hafta önce Florya’da yaşanan hadise şöyle gelişti:

Yönetimin kendisine verdiği ödeme takvimine göre alacağı ücretin banka hesabına yatırılmadığını gören De Jong, Florya’daki idarecilere ücretinin neden ödenmediğini sordu. Nigel de Jong’a idarecilerin yanıtı, “En kısa sürede yatacak” oldu ancak durum değişmedi.

Bir süre daha ücretinin yatmasını bekleyen Hollandalı oyuncu, son olarak “Param yatmıyorsa idmana da çıkmıyorum” restini çekti. 33 yaşındaki yıldızın bu çıkışı sonrasında panik yaşayan idareciler durumu hemen başkan Dursun Özbek’e iletti.

Özbek’in acil ödeme talimatı vermesi sonrası parasını alan De Jong’un isyanına, vatandaşı Sneijder’ın da destek verdiği öğrenildi.

Habertürk


PORTAL HABERİ
 
Sanki oynasa bir bok getirecek...

Görsel telif nedeniyle kaldırılmıştır.

GSCimbom Yönetimi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yanlız tama DeJong a iyi giydirdik de...
Oyuncuların parasını zamanda ödeyemen Yönetime ne denmeli ?!
 
Üst Alt