De Jong'un Yerine William Vainqueur! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

De Jong'un Yerine William Vainqueur!


5158657.jpg


Yıllık garanti ücreti 2.5 milyon Euro olan Nigel De Jong’u göndermek isteyen Galatasaray, bu operasyonda başarılı olursa yerine orta sahaya Roma’dan Vainqueur’i alacak.

Forvete Bafetimbi Gomis’i, savunmaya ise Chiriches’i almak için yoğun uğraş veren Sarı-Kırmızılılar, merkezi de güçlendirmek istiyor. Teknik direktör Igor Tudor, Nigel De Jong’u yerine yönetimden kaliteli bir ön libero isterken, gündemde William Vainqueur var.

Geçen sezon Gomis gibi kiralık olarak Marsilya’da forma giyen 28 yaşındaki Fransız futbolcu, istikrarlı bir görüntü sergiledi ve 29 maça çıktı. Bonservisi Roma’da olan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan Vainqueur, İtalyan ekibinin gelecek planları arasında yer almıyor. Galatasaray Yönetimi, cazip bir bonservis bedeliyle bu oyuncuyu takıma kazandırmak istiyor.

Menajerine Söylendi

Ancak transferdeki kilit nokta De Jong. Yıllık garanti ücreti 2.5 milyon Euro olan Hollandalı futbolcu gönderilirse, William Vainqueur gelecek. Daha önce adı Ajax ile anılan tecrübeli futbolcunun durumu yakından takip ediliyor. Yönetim, De Jong’un menacerinden de oyuncusuna kulüp bulmasını istedi.

Fanatik

 
De jong aldigi ücret yüzünden yeni külüp bulmasi zor olur. Hangi akla hizmet böyle bir adama 2.5 milyon verilir anlamak mümkün degil. Bonservizi gec üstüne para vererek gönderirsek sasirmam. Zaten MLS den geldigi icin birdaha ordan talibi cikmaz. Cin desem ordada artik transfer konusi iyice zorlastirildi. Araplar almadikdan sonra elde patladi diyebilirim

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
de jong un maçını izleyen biri istemez asla. selçukla birlikte 2sini ilk 18e bile almayacak hatta takım kadro listesine bile kaydettirmeyeceksin bunları takımdan ayrılmaları için zorlamamız gerekir.
 
dejong alınırken amerika gibi yumuşak birligde bile vasat ve temposuz olduğu biliniyordu, bunu izleyipte alan akılsız kimse parasını o versin cebinden.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
dejong alınırken amerika gibi yumuşak birligde bile vasat ve temposuz olduğu biliniyordu, bunu izleyipte alan akılsız kimse parasını o versin cebinden.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Riekerink ve sneijder ödesin o zaman. Net bu ikilinin sorumluğu ile geldi o çöp.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
 
800 bin euroya kulüp bulur geri kalan 1.7 bize girecek şekilde gönderilebilir 800 bin euro zarardan kar dursun ve tayfasına girsin artık ne diyelim de yine bize girecek
 
tudorla sezon başı kampı geçirecek bir nigel çoğu maçta rakiplere orta sahada üs...









şaka şaka wolverine gitsin
 
De Jong

Sneijder : Ho ho ho jong usta naber ne var ne yok.

De Jong : Hiç ya işte emeklilik günlerini dolduruyoruz.

Sneijder : Napıyorsun olm amerikada atla gelsene burası çok güzel , tavla atarız.

De jong : O ne ,ben bilmiyom.

Sneijder : Sen gel ben öğretirim..

minvalinde bir transfer süreci olan topçudur..
 
dejong alınırken amerika gibi yumuşak birligde bile vasat ve temposuz olduğu biliniyordu, bunu izleyipte alan akılsız kimse parasını o versin cebinden.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiziksel olarak Amerika Türkiye'den daha fiziksel, fit ve sert bir lig. Milli takım olarak da Türkiye'den iyi. Avrupa'da da Türkiye'den daha fazla oyucusu var, fiziksel anlamda kolay adapte oluyorlar. Sorunları teknik meseleler, onları da hallecekler.

Türkiye ligi sert bir lig değil, Türkiye'nin kendini önemli iyi ve sert bir lig zannetmesi tamamen kendinden tayin.

De Jong'u da Galatasaray almasaydı kovacaklardı zaten memnun değillerdi, çirkef buluyorlardı ve verilen para karşılığında faul yapmak dışında iş yapmıyor diyorlardı.
 
Son düzenleme:
Umarım gerçekleşir bu transfer

Tamam belki oyun görüşü çok yüksek değil dribling özelliği filan yok ama işin defans mücadele kısmında takımı tek başına sırtlar götürür kesinlikle M.Topal'dan filan daha iyi kesinlikle bu konuda ...
 
2 sene önce 600 bin € gibi komik bir rakama aldi Roma bu adami, simdi 3-4 katina rahat satarlar.

Bu arada soy isminin anlami "winner".
 
İnşallah gerçekleşir bu transfer gerçekten uzun zaman sonra ismi geçen oyunculardan ilk kez birisini bu kadar çok istiyorum

Bu adam gelsin en büyük sıkıntımız olan rakiplerin elini kolunu sallayarak geçmesi tarihe karışı 3-4-3 te yanına biraz daha pasör bir orta saha iyi yer yerinden oynar
 
De Jong'a hangi akla hizmet yıllık 2,5M garanti para veriyoruz inanılır gibi değil resmen kulübü söğüşlüyorlar el birliğiyle.
 
Üst Alt