Defansa Son Aday Skrtel | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Defansa Son Aday Skrtel


Stoper arayan Galatasaray’ın gündemine Neustadter’den sonra bir başka uzun boylu oyuncu Martin Skrtel geldi. Liverpool’dan ayrılmaya hazırlanan Slovak savunmacıyla bu hafta temas kurulacak.

5028656.jpg

Transfer çalışmalarını hızlandıran ve önceliği stopere veren Galatasaray’ın gündemine gelen son isim; Martin Skrtel oldu. Liverpool forması giyen 31 yaşındaki oyuncu, İngiliz kulübünden ayrılmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, bu hafta tecrübeli futbolcuyla temas kurarak, yıllık ücret talebini ve bonservis değerini öğrenmeye çalışacak. 1.91’lik Slovak stoper, bir süredir Beşiktaş’ın da transfer gündeminde yer alıyor. Bunun da oyuncunun piyasa değerini yükseltmesinden endişe ediliyor. Galatasaray elini çabuk tutup, fiyat daha fazla artmadan işi bitirmenin peşinde. Cim Bom’un gündemindeki bir diğer kule tipi stoper de Neustadter’di.

fanatik








 
Chedjou'nun yerine bir stoper alinacaksa, lider stoper alinmali, oyunu arkadan kurabilen, oyunu arkadan okuyabilen, skrtel ayni bruno alves gibi sert ve agresif bir stoper fakat bir lider ve oyun kurucu degil...
 
Üst Alt