Demirkol: "Cüneyt Çakır, Fenerbahçe'nin 3 penaltısını vermedi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Demirkol: "Cüneyt Çakır, Fenerbahçe'nin 3 penaltısını vermedi"


NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Antalyaspor-Fenerbahçe maçında Cüneyt Çakır’ın kararlarıyla ilgili konuştu.


NTV Spor’da yayınlanan Spor Servisi programının yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe’nin Antalyaspor’a mağlup olduğu mücadeleyi değerlendirdi ve hakem Cüneyt Çakır hakkında ağır eleştirilerde bulundu.


Mehmet Demirkol’un Cüneyt Çakır hakkında açıklamaları şöyle:


“Cüneyt Çakır, Fenerbahçe’ye 3 penaltı vermedi. Ama herkes doğru karar olan Sow’un pozisyonunu konuşuyor.”


“Kural kanun hepsini bıraktık keyfimiz ne isterse o olsun istiyoruz. Kuralın ne olduğu belli. Sabahtan beri küfür ediyorlar etmeye de devam etsinler yani… Hasan Ali’yi tutup indiriyor ve buna kimse itiraz etmiyor.”


“Diego’nun topla ne alakası var Sow’un önüne geçiyor ve kalçasıyla vuruyor. Cüneyt hoca ne alakası var. Tek amacı var Sow’un önünü kesmek. TOpla hiç alakası yok yani. Sow topa vurmaya hazırlanırken diziyle dizine vuruyor ve bence topa dokunmuyor.”


“Röveşataya kalkıp tehlikeli pozsiyondaysa bu fauldür. Hakemin görüşüne göre rakibe tehlikeli olmamak şartıyla maskas ve bisiklet vuruşuna izin verilir” kural aynen bu şekilde…”


“Bizim temel sorunumuz bu herşey kişiye ve adama göre… Adam çekiyorsa penaltıdır bunun hakeme göre değişiklik gösterme şansı yok. Bizim futbolcular nasıl yoruluyor anlamıyorum. Ek işleri falan mı var acaba, İzlandalılar gibi…”

'Cuneyt Cakır Fenerbahce'nin 3 penaltısını vermedi' - Sporcope
 
işte demirkol bu. güzel konusuyor kahvaltıda çay simit eşliğinde dinlenebiliyor ama hepsi bu işte. bu adamların gerçek yüzü tarafı bu
 
Beyler herkes dusuncesini soylesin , ayni mi konusacak herkes ? Eski hakemler bile gorus farkliliklari ortaya koyuyor , benim gorusume gore de 2 penalti verilmedi fb lehine , iptal edilen gol hakli bir karardi

Alper in cekilmesine penalti verilirse benzer sekilde sanirim mbilla da (az ya da cok) cekildi , buna da calinabilirdi .

Hakemin normalde kesin penalti verecegi ama bence gordugu acidan yanlis degerlendirdigi pozisyon da diego sow pozisyonuydu , bu pozisyon penaltiydi fakat diego nun topa degil sow un ayagina vurdugunu gormek ancak tek acidan ve super yavas cekimle mumkun.

Hepi topu 14 haftadir ilk kez fb aleyhine yapilan hatalar bir mac icinde lehine olanlarin onune gecti diye koparilan yaygarayi anlamak mumkun degil , hakemlerin destegi olmasaydi coktan ligden kopabilecekleri iki macta ,hem de ust uste 3 er puan armagan edildi , o 2 mac icin bugun konusanlarin hic biri yarisi kadar konusmadilar
 
iyice fanatik oldu bu da , rıdvan ile birlikte ağlayıp duruyorlar , aması maması yok az objektif olun.

bununla birlikte Aziz Yıldırım'ın federasyon binasını basması gerekir.
 
Üst Alt