Demirkol: "Tudor ve bu yönetim gelecek sezon olmayacak" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Demirkol: "Tudor ve bu yönetim gelecek sezon olmayacak"


090520171505054869013_2-41.jpg

Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki 'Spor Servisi' programındaki değerlendirmeleri şu şekilde:


"Igor Tudor gelecek sezon olmaz"

Bir futbolcu nasıl '25 futbolcuyu değiştiremezsiniz. Hocayı değiştirmek lazım' diyebilir. Demiş midir, bilmiyorum. Galatasaray'da bir iktidar sorunu var. Igor Tudor bence gelecek sezon takımın başında olamayacak. Çünkü yönetim olmayacak.

"Terbiye sınırlarını aşmak istemiyorum"

Bence Tudor gelecek sene takımın başında olmayacak. Çünkü yönetim de olmaz. Terbiye sınırlarını aşmak istemiyorum. Onun için de 'iktidar sorunu var' diyorum. Soruyorum: Bu destek neden Hamza hocaya, Mustafa Denizli'ye verilmedi de Tudor'a veriliyor?

"Konu Sneijder değil ki..."

Sneijder'in bu zamana kadar her istediği oldu. Kusura bakmasınlar. 10 tane hata varsa hepsi yönetimin. Konu Sneijder değil ki. Ona bu alanı yaratanlar. Mesela haberlere bakınca şunu görüyorsun. Sneijder, Hamza hocayı yollayıp, De Jong'u getirebiliyor. Buna izin veren sensin. Sen Sneijder'e bu yetkiyi verirsen, o da 'Tudor'la olmaz' der. Hakkı o...

"Yine bu sene çok büyük para harcayacak"

Ben bir soyunma odası hikayesini gazetecilerden duyuyorsam, bu olmuştur. Yönetim tarafından da medyaya anlatılıyordur. Galatasaray yine bu sene çok büyük para harcayacak. '1 kuruş da olsa kâr edeceğiz' sezonunda bu kadar zarar ediliyorsa, para harcandığında ne olacak siz düşünün.

Fanatik
 
Tudor kesin olmayacakta Dursun şerrosu 2018 e kadar duracak maalesef.Önümüzdeki senede her şekilde çöp.Boşuna kimse ümitlenmesin.
 
Para harcanacak kesin, gidecegi yok kongre karari alsin yonetimini yenilesin yoksa bu heriflere kalirsak Ahmet Buluta guveniyorlar,oda ebemizi belleyecek.
 
Üst Alt