Demirören: "Gerekirse katılmayalım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Demirören: "Gerekirse katılmayalım"


Demirören genel af istedi mi?



28-01-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-demir%C3%B6ren.jpg




TFF’nin Perşembe günü Ankara’da yaptığı genel kurulun sonlarına doğru söz isteyerek, TFF’yi güven yenilemeye ve karar için mahkemenin bitmesini beklemeye, önergeye imza atan arkadaşlarını da imzalarını geri çekmeye davet eden Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören’in konuşması, “Mahkemenin bitmesini beklemek UEFA tarafından Avrupa kupalarına Türk takımlarının alınmaması sonucunu doğurur” yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Kulislerde konuşulan son iddia ise Demirören’in kurulda yaptığı konuşmanın bir rastlantı olmadığı, genel kurulun sabahında Demirören’in Aydınlar’dan 58. maddenin bir defaya mahsus uygulanmamasını değil, kulüplere genel af istediği, “Avrupa kapıları kapanır” tepkisine de, “Gerekirse katılmayalım” cevabı verdiği iddia edildi. Mehmet Ali Aydınlar ve Yıldırım Demirören’in konuyla ilgili yapacağı açıklamalar konuya netlik kazandıracak.



Kaynak: Demirören genel af istedi mi? - TrtSpor

---



Sonunda ağızlarındaki baklayı çıkarıyorlar. Gözüktüğü kadarı ile BJK dahil alayı 1-3 yıl UEFA'dan men cezası alacaklar. Onların kaybedecek hiçbir şeyleri yok. Eğer UEFA'ya en azından Milli Takım'ın men edilmemesini kabul ettirebilirlerse biz ne kadar yırtınırsak yırtınalım bu işin geleceği bu olacak! Kişisel görüşüm Milli Takım men edilse bile suçu UEFA'ya atarak bu işin içinden çıkmaya çalışırlar.
 
Cevap: Gerekirse Katılmayalım



bu adam daha çok beşiktaşınımı düşünüyor yoksa fenerbahçesinimi kararsız kaldım...
 
Cevap: Demirören: "Gerekirse katılmayalım"



“Avrupa kapıları kapanır” tepkisine de, “Gerekirse katılmayalım”



İnanılır gibi değil artık Allah bildiği gibi yapsın.
 
Cevap: Demirören: "Gerekirse katılmayalım"



Tüm gün boyunca bu durumla karşılaşacağımıza dair yazılar yazdım forumda ve sonunda korktuğum haber geldi!! Bundan sonraki tüm amaçları MAA'yı istifa ettirmek.



Haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Şikecilere sizi affedelim mi diye sordukları yetmiyor gibi şikenin içinde olan biri TFF başkanı olacakmış!!! Aslında A.Y.'a versinler TFF başkanlığını oldu olacak!



Aydınlar giderse Gümüşdağ gelecek - TrtSpor
 
Cevap: Demirören: "Gerekirse katılmayalım"



Sülalene giydirtme şimdi tüpçü. Ne şerefsiz insanlarmış arkadaş.
 
Cevap: Demirören: "Gerekirse katılmayalım"



O koca kafandan çıkardığın çıkaracağın bu muydu?Şerefsiz insan müsveddesi seni.
 
Üst Alt