Demirören: "Guti gider Kaka gelir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Demirören: "Guti gider Kaka gelir"


Kartal Bakışı olarak Guti'nin transfer dedikoduları hakkında Beşiktaş'ın Başkanı Yıldırım Demirören'in düşüncelerini öğrendik.



201142514238.jpg




İşte Başkan'ın düşünceleri:



"Beşiktaş Kulübü olarak oyuncuya bağlı ve dayalı bir futbol takımımız yok. Kadromuzda herkes birbirinden değerli ve yıldız oyuncular, kıymet olarak hiçbirini diğerinden ayırt etmek imkansız. Dünya çapında yıldızlar kulübümüzün bir parçası olabilmek için can atıyorlar. Biz artık diğer Türk takımlarından çok farklı bir konumdayız. Oyuncu arkadaşlarımızın hepsinden memnunuz ancak Beşiktaş'ta oynamanın ilk şartı bu takım için varını yoğunu ortaya koymaktır, bu büyük taraftara layık olmanın tek yolu hem zihinsel hem fiziksel olarak bu armaya gönül koymaktır. Bize böyle düşünen oyuncular lazımdır.



Guti hepimizin çok sevdiği bir oyuncumuz, bana gitmek istediğini beyan etmedi, hatta tam aksine her fırsatta çok memnun olduğunu söylüyor. Biz kendisinden güzel futbol oynayıp Türkiye Kupası finaline katkı yapmasını bekliyoruz. Büyük oyuncu fazla konuşmaz, işini yapar. Işini yapanları biz takdir ederiz. Yoksa Beşiktaş'a gönül koymayanlarla işimiz olmaz, Guti gider Kaka gelir veya daha iyisi, gönüllüsü kimse o gelir."



Kartalbakisi.com
 
Cevap: Demirören : "Guti gider Kaka Gelir"



Biri şu adamın gözünü doyursun :)

Diğer Türk takımlarından farklıyız ne demek abi ya.

Alçak uçsun bence biraz.
 
Cevap: Demirören: "Guti gider Kaka gelir"



bilmiyorum ama sizde benim gibi düşünüyormusunuz.. Bunlar harbi kuş beyinli.. :)))



Dün konyadaki taraftarı görmüşsünüzdür..
 
Üst Alt