Demirören: "Siyaset futbolun içine karışmamalı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Demirören: "Siyaset futbolun içine karışmamalı"


676496-21630810-1600-900.jpg

"EN BÜYÜK DERT UEFA"


"Başımızdaki en büyük dert UEFA'dan gelecek finansal cezalar." diyen Demirören, "Kulüplerimiz anlaşmalarla geçiştirebiliyor ama artık deniz bitiyor" dedi. Demirören ayrıca, "Biz de UEFA'nın finansal sistemine benzer bir sistem getiriyoruz. Önce bizden geçecekler, sonra UEFA'ya gidecekler." şeklinde konuştu.

DEMİRÖREN: "SİYASET FUTBOLUN İÇİNE GİRMEMELİ"

Futbolun zirvesi programında referandumda 'evet' oylarının kazanmasını temenni eden Yıldırım Demirören, bu kez ise "Siyaset futbolun içine karışmamalı" dedi.

Demirören ayrıca Servet Yardımcı'nın UEFA'da görev almasının ise %90 olduğunu söyledi.

DEMİRÖREN'DEN YÖNETİCİLERE SAĞDUYU ÇAĞRISI

Yöneticilerin takımlarını savunma hissiyatıyla verdiği tepkilerin ölçülü olması gerektiğini savunan Yıldırım Demirören, hakemlerin koskaca kulüplere karşı kasıtlı kararlar verebilme imkanı var mı? "Bu insanların üzerinde gereksiz bir baskı uygulanmamalı" dedi.

Demirören ayrıca yöneticilerin, taraftarlardan korkarak hareket etmemesi gerektiğini de dile getirdi.

Video hakem sisteminin en az 30 maçta denenmesi gerektiğini belirten Yıldırım Demirören, sonrasında bunu hayata geçirebileceklerini söyledi.

Türkiye'de uygulanacak sistemde hakemlerin gidip videoya bakmayacaklarını söyleyen Demirören: "Kulaklıkla kendisine fikir verilecek ama son karar yine hakemin olacak. Kural hakemin karar vermek için 9 saniyeden fazla beklememesi ve oyununun akışını durdurmaması üzerine düzünlenecek" ifadelerini kullandı.

Şahsi olarak futbola teknolojinin girmesine sıcak bakmadığını belirten Yıldırım Demirören, "Bizim hedefimiz Eylül ayına yetiştirmek" dedi ve Cüneyt Çakır'la birlikte birkaç hakemin bu eğitimleri aldığını dile getirdi.

Süper Lig'de takım sayısı değişecek mi?

Süper Lig'de takım sayısının 20 veya 22 takıma çıkarılıp çıkarılmayacağı ile ilgili de yorum yapan Demirören, "Böyle bir değişimi ancak bir sezon önceden haber vererek yapabilirsiniz. Yoksa Türkiye ne EURO 2024'ü alabilir ne de Avrupa'da saygınlığı kalır. Bu sezon Süper Lig'de düşen düşecek, çıkan
çıkacak" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de futbol seyircisi neden düşük?

Türkiye'de futbol taraftar sayısının düşük olma nedenini de yorumlayan Demirören, "Bu kötü tezahuratlar, kavgalar gürültüler, aileleri tribünden uzaklaştırdı ama passoligten sonra kadın taraftar oranında bir yükselme var. %30-35 seviyesine yükseldi kadın taraftarlar" dedi. Demirören ayrıca, "Passolig, Passolig deniyor. Passolig yokken ortalama 11000'di. Çok değildi." ifadelerini kullandı.

MİLLİ MAÇLAR İSTANBUL'DA NE ZAMAN OYNANACAK?

Milli maçların İstanbul'da oynandığında yaşanan sorunları aktaran Yıldırım Demirören, Volkan Demirel'e Fenerbahçeli olduğu için edilen küfürleri hatırlıyoruz. "Öbür statta oynayınca üç büyüklerden diğerine küfür ediliyor. Bunlar bizim çocuklarımız. Bu tavır değişmedikçe İstanbul'da Milli maçların oynanması mümkün görünmüyor" dedi.

FutbolArena
 
Stadları yapıyorlar, bütün sponsorlar devlet, transfer yapamayıp borca batıyorsunuz verginizi siliyor, yayın için katardan para getiriyor vs. sonra karışma.

Siz hiçbir şey yapmadığınız için, hazıra konduğunuz için adamlar hepinizi köle yaparlar bu gidişte.
 
Adama demezler mi; ''ulan hıyar siyaset futbola karışmasa sen zaten başkan değildin'' diye...

Arkadaş eskiden suç işleyenler, en azından utanırlardı, şimdi bir de pişkinlik moda oldu.

Dalga geçiyorlar resmen.
 
İğrenç bir düzenin içerisindeyiz.

Siyaset ile TFF başkanı olan adamın yaptığı açıklamaya bak.

Şaka gibi


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
 
Cok garip bir ulke olduk son birkac yildir. Sanki milletce trolleniyormusuz gibi hissediyorum. Yoneticisinden siyasetcisine ulkenin butun kurumlari bizlerin akli ile alay ediyor.
 
Üst Alt