Denayer Israrı Sürüyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Denayer Israrı Sürüyor!


fft226_mf7869643.Jpeg

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılılar, Jason Denayer'i almak istiyor.


Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, eski göz ağrısına kanca attı. Ekonomik açıdan sıkıntı yaşadığı için ya bonservisi elinde bulunan ya da kiralık oyuncu arayan Sarı-Kırmızılılar, sezon başında adeta kulübün kapısından dönen Jason Denayer’e yeniden yöneldi.

Belçikalı stoperi bir kez daha kiralamak için Manchester City ile masaya oturacak olan idarecilerin, İngiliz kulübünün menajeri Guardiola’nın ikna edilmesi halinde Denayer’i kadroya katacakları bildirildi. 2 sezon önce G.Saray’da forma giyen 22 yaşındaki oyuncuyu ligi tanıması açısından da tercih eden Cimbom’un Denayer’le prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Habertürk


Denayer Israrı Suruyor!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
denayer, yine kiralama yöntemiyle önümüzdeki sene kadroda bulunmalıdır. mcity'nin elden çıkarmak istediği bir isim ve belki opsiyon da koyulabilir sözleşmeye. sunderland'da çok iyi bir sezon geçirmedi çünkü takım çok kötüydü özellikle tdleri moyes rezaletti. adamı ön liberoda, sol bekte falan kullandı. o td yerine beni koy yine park the bus'la catenaccio ile bir şekilde 24 puandan fazlasını alırdım. ben denayerin tudor hocamın etkisiyle üçlü defansın sağında gerçekten iyi iş yapacağını düşünüyorum ve kendisini takımımıza davet ediyorum.
 
Bu oyuncuyu bonservisiyle alabilir belki Galatasaray biraz bastırsa indirimle makul fiyata alabilir gibi geliyor bana. Satışı olur ilerde. Ayrıca Badstuber de olur bence ucuz maaş teklif edilir kabul ederse eder etmezse etmez kendi bilir.

Sunderland performansı o kadar önemli değil. Daha genç çocuk. Stoke City'de ilk 18'e giremeyen ya da Swansea'de tutunamayıp ülkesine şutlananları isteyenler var Türkiye'de.
 
Son düzenleme:
Bu oyuncuyu bonservisiyle alabilir belki Galatasaray biraz bastırsa indirim alabilir gibi geliyor bana.

Sunderland performansı o kadar önemli değil. Daha genç çocuk. Stoke City'de ilk 18'e giremeyen ya da Swansea'de tutunamayıp ülkesine şutlananlar için taklalar atan insanlar var Türkiye'de.

tudor hocam kendisini adam edecektir. ne dersin?
 
1 stoper alacaklarina gore bu Denayer gereksiz, bize lider, adam yiyen bir stoper lagzim


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Çok iyi sağ bek olur Allah aşkına Capone Brezilyada stoper oynuyordu bizde çok da güzel sağ bek oynamıştı. Linnes'i herkes seviyor ayağı düzgün oyunu temiz ama Linnes hiç agresif değil bek oyuncusu hele 4 lu savunma beki biraz pis (dirty) olmalı Linnes Ediz Hun kadar yumuşak ve naif... hızlı agresif bir açık Linnes'i ezer geçer beklerden bu kadar çabuk ezilirsek tandemin dengesi çabuk bozulur. Linnes'in hava hakimiyeti de yok.

Denayer stoper için havadan yetersiz pozisyon hataları var ama sağ bek için hava hakimiyeti oldukça iyi hızlı agresif güçlü. Hucum kısmında yine fiziksel dezavantajını kullanabilir. Ayağı düzgün hucumu öğrenebilir.

Denayer'den iyi bir sağ bek çıkar
 
Üst Alt