Deniz Çoban: "Sergen Yalçın 18 maç ceza alabilir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Son Dakika | Sergen Yalçın'ın cezası için flaş açıklama: '18 maç ceza...'

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kartın ardından hakem Halis Özkahya'ya sert tepki göstermişti. Yalçın, 'sportmenliğe aykırı hareketi' ve 'hakareti' sebebiyle disiplin kuruluna gönderilirken eski hakem Deniz Çoban, başarılı teknik adamın, sevk maddelerine göre ceza verilecek olması durumunda büyük bir sorunla baş başa kalacağını işaret etti.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 'sportmenliğe aykırı hareketi' ve 'hakareti' sebebiyle disiplin kuruluna gönderildi. Kasımpaşa maçında çılgına dönen ve Halis Özkahya'ya sert tepki gösteren Yalçın'ı yardımcıları Murat Şahin ve Çağdaş Atan güçlükle sakinleştirmişti.
Eski hakem yorumcusu Deniz Çoban, Sergen Yalçın'ın PFDK sevkini kişisel twitter hesabından yorumladı ve genç hocanın büyük bir sorunla baş başa kalacağına işaret etti.


Ünlü teknik adam Sergen Yalçın'ın hakeme hakaretten sevk edildiğini belirten Çoban, konu ile ilgili şu paylaşımı yaptı:

Sergen Yalçın; Hakeme hakaretten sevk edilmiş: 36.madde: 3 ila 6 maç ceza öngörüyor...
Ayrıca tedbire uymamaktan sevk edilmiş: 50.madde: 4 ile 12 maç ceza öngörüyor...
Sevk maddelerine göre ceza verilecek olursa; 7 ila 18 maç arası ceza.


Deniz Çoban: Sergen Yalçın 18 maç ceza alabilir
 
haksiz yere. Hakemin orada kimseye hakaret veya küfür etme hakki yoktur. Sari verip nedeni anlatirsin olur biter (terim'de yapildigi gibi)
 
Teknik direktöre defol diyen Halis'i halletsinler önce. Hoş o kansızın geçen yılki Kadıköy deplasmanından sonra ekrandan hakemlik yapması bile yasaklanmalıydı. Allah'tan bu kansızlar herkesin canını yakıyor da Galatasaray'a zararı dokunanlar öyle böyle cezalandırılıyor. Bakalım bunu da Melo'ya küfür eden diğer bir agresif 6222 çocuğu gibi sümen altı edecekler mi?

Sergen'in de şartlar ne olursa olsun Fatih hoca gibi 8-10 maç görmesi lazım, büyük ihtimal Beşiktaşlı komadanlar sayesinde 2-3 maçla geçiştirelecektir. Fener'in maçına çıkmaması sağlanır, fazlası zorlanmaz.
 
Oha yuh 4 maç ceza alacak napti bu adam itler kariciya 1 maç bile veremiyorlar

3 farklı maddeden sevk edilmiş. Normal şartlarda alması gereken en az ceza 7'ydi. Geçtim alt sınırdan vermeyi bazı maddeleri göz önüne almamışlar bile. Aynısını Fatih hoca yapsa yüksek ihtimal üst sınırdan ceza verilip en az 15'i filan görürdü. Sergen'in cezası az bile ama acaba bir takımın teknik direktörüne ''defol'' diyen Halis terbiyesizi ne ceza alacak? Halis'e yaptırım olursa tahrik indirimi filan derim, yoksa ne şiş yansın ne kebap cezası olmuş bu. Türk futbolunda Galatasaray hariç herkese işleyen türden.
 
Hakeme hakaretten nezamandir ceza veriliyor belesoglu denen köpekle Caner her maç hakemlerin yüzlerine bakarak yedi gobeklerine küfrediyor
 
Üst Alt