Deniz Türüç: "10 milyon Euro'mu? Gerçekçi olalım!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5d13b762ae298b1053a584ca


Terim'in gözdesi, Galatasaray'ın renklerine bağlamaya çalıştığı Deniz Türüç'ten flaş sözler: Şu an Türkiye'de herkes biliyor ki bu transfer 10 milyon Euro gibi bir rakama gerçekleşemez. Gerçekçi olmak lazım. Benim sözleşmemdeki son senem. Bir yılı kalmış bir oyuncuya kimse bu miktarları ödemez. Bu yüzden anlayış bekliyorum.

Aslan’ın transferdeki yerli gözdelerinden Deniz Türüç’ten net mesajlar... Lig Radyo’da editörümüz Ömer Necati Albayrak’ın sunduğu Mixed Zone programına bağlanan yıldız oyuncu transferin gerçekleşmesini beklediğini söyledi. Her transfer döneminde adının Süper Lig’in devleriyle anılmasından dolayı gurur duyduğunu dile getiren başarılı oyuncu, “Ancak bu kez farklı. Bu sene bu işin olacağını düşünüyorum. Daha önce de söyledim, bir şeyler var. Güzel şeyler olacak, bunu hissediyorum. Gelişmeleri yakından takip ediyorum” dedi.

Kayserispor’un her fırsatta sözleşmesindeki 10 milyon Euro’luk çıkış maddesini işaret etmesini de değerlendiren Deniz, şunları söyledi: “Şu an Türkiye’de herkes biliyor ki bu transfer 10 milyon Euro gibi bir rakama gerçekleşemez. Gerçekçi olmak lazım. Benim sözleşmemdeki son senem. Bir yılı kalmış bir oyuncuya kimse bu miktarları ödemez. Elbette Kayserispor’a para kazandırarak gitmek istiyorum. Bu yüzden iki tarafın da menfaatleri doğrultusunda hareket edilmesi gerekiyor. Ben kendimi yeni bir maceraya hazır hissediyorum. Artık büyük takım zamanımın geldiğini düşünüyorum.”

‘Büyük takım için hazırım’
“Kayseri’ye geldiğimden bu yana, 60’a yakın gole katkı yaptım. Milli Takım’a seçilmeye başladım. Önemli maçlarda şans buldum. 26 yaşımdayım. Futbol anlamında en olgun dönemlerime giriyorum. Tüm bunları gözönüne aldığımda büyük takıma kendimi her anlamda hazır hissediyorum.”

Fanatik
 
"bu transfer 10 milyon Euro gibi bir rakama gerçekleşemez. Gerçekçi olmak lazım. Benim sözleşmemdeki son senem. Bir yılı kalmış bir oyuncuya kimse bu miktarları ödemez."


Sozlesmenin bitimine 10 sene kalsa da 10 etmezsin ahbap
 
Böyle mantıklı cümleler kurarak bize yanlıyor fakat yemezler de diyemiyorum.

Apo her an elleri kaşınan Erol Bedir'e 4-5 milyon euro teklif edebilir.

Vedat neyse de şu yeteneksizi bari sokmasalar bize.
 
Bazen şöyle yorumlar okuyunca keşke yabancı sınırı gelse diyorum

Hiç bir tane Türk beğenilmiyor.Abdulkadir,Yusuf felan bilen beğenmeyenler var ne desem bilemedim
 
Bu Kayserispor'a para yedirenin...
Tamam yedirmeyelim. Yüzde yüz haklisin diyelim. Sonra da yusuf adem alincada küfür etmeyelim ama. Forumda 10 defa yazdık kimi alalım yerli olarak bir fikir isim söyleyin ? En az 4 yerli almamız lazım ki omer ahmet çöplerini zaten beğenmiyoruz giderlerse 5 belki de 6 tane lazım. Mantıklı isim yazın bizde öğrenelim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt