Deniz Türüç ve Serdar Gürler'de Sona Doğru! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Deniz Türüç ve Serdar Gürler'de Sona Doğru!


Galatasaray'da Futbol A.Ş de tek yetkili konumunda kalan Mehmet Özbek, Serdar Gürler ve Deniz Türüç transferlerini bitirmesi için Cenk Ergün'e yetki verdi.

ÖZBEK SCOUT EKİBİNE YERLİ OYUNCU YOK MU DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz hafta içinde scout ekibinin önerdiği isimleri hiç Türk oyuncu yok mu bize Türk oyuncu bulun diyerek reddettiği söylenen Mehmet Özbek aradığı Türk futbolcuları Kayseri ve Ankara semalarında buldu.

Kayserispor ile 2018 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan son haftaların formda futbolcusu Deniz Türüç, ve sene sonu sözleşmesi sona erecek olan Gençlerbirliği futbolcusu Serdar Gürler ile görüşmelere başlayan Galatasaray, menajer Ahmet Bulut'u bu transferleri bitirmesi için yetkilendirirken, sözleşmesinin iyileştirilmesi adına yönetime başvuran Yasin Öztekin ile de görüşecek.

SERDAR GÜRLER: TRABZONDA TUTUNAMADI ANKARA DA PARLADI

Elazığspor'da yakaladığı çıkış ile Trabzonspor'a transfer olan Serdar Gürler burada forma giydiği maçlarda istikrar yakalayamazken, kendini bu sezon transfer olduğu Gençlerbirliği'nde buldu.

Sene sonu kontratı bitecek oyuncu için bonservis bedeli ödenmeyecek. Menajer Ahmet Bulut'a ise bu transfer için ne kadar ödeneceği henüz belli değil.

DENİZ TÜRÜÇ: SERGEN İLE MİLLİ TAKIMA

Kayseri de ligin 2. yarısında büyük çıkış yakalayan isimlerden biri olan Deniz Türüç son 2 ayda gösterdiği performans ile milli takıma seçilirken, Almanya kökenli Türk futbolcu için 2.5 Milyon Euro'luk tavan bonservis bedeli belirlendi. Kayserispor'un bonservisi için 4 Milyon Euro istediği futbolcu için pazarlıklar sene sonu devam edecek. Kayserispor'un sözleşmesinin son senesine girecek olan Deniz Türüç'ün transferinde sorun çıkarmayacağı düşünülüyor.
 
Bruma ile imzalamazlar ve satamaz da bunlar sonra transferin son günlerinde 8-9 Milyon Euro'ya elden çıkarırlar.

Serdar'a senelik 1.5 Milyon Euro
Deniz'e de senelik 1.25 Milyon Euro

verip Yasin'e de 1.25 teklif ederiz ki kabul etmesin o da trip yapar seneye iyice oynamaz. Sene sonu da beleşe gider.

Serdar-Yasin-Deniz-Adem hattı ile übersonik takım kurarız 2017-2018 içinde.
 
Taraftarı takımdan soğutmak, nefret ettirmek, tiksindirmek, iğrendirmek adına ne yapılabilirse yapıyor adamlar.

"..kerim lan böyle takımı tutmuyorum bundan böyle xxx'liyim yeter ulan" diyen taraftar sayısında GS tarihinde görülmemiş bir artış olacak.


Edit: Eğer Tudor da "Bu transferlerle yeni sezonda da şampiyonluk imkansız. Tamam ben sizin hedefinizin şampiyonluk olmadığını biliyorum ama taraftarın görmek istediği bu. İşler yolunda gitmeyince suç bendeymiş gibi yine TD değişikliği yapıp taraftarda suç TD'de algısı yaratacaksınız. O nedenle ben şimdiden istifa ediyorum." diyemiyorsa adam değildir.

Mancini bunu yapıp gitmişti mesela. Onun elinde daha iyi bir kadro vardı ama onun önceki kariyeri gereği Avrupa'da da başarılı olma isteği vardı. Yönetim bu futbolcumsu herifleri transfer etmeyi düşünüyorsa Tudor da aynen böyle yapmalıdır.
 
Son düzenleme:
aksiyon-seven-izleyicileri-de-unutmayarak-suc-filmlerinde-bir-cigir-actilar_780x585-xh544xqcug.jpg
 
Yönetin anasını satayım kulübü istediğiniz gibi. Taraftarı takımdan soğuttunuz kendi kendine takılacaksınız çok çok az kaldı. Zannediyorsunuz ki yayın gelirleri ile falan bu iş olacak ama taraftarın yoksa elbet kaybetmeye mahkumsun. Marka değeri gittikçe düşüyor zira. Gerçi amacınız da belli gayrimenkul işi bitsin mamalanın mamalanacağınız kadar sonra çekip gideceksiniz biliyoruz.
 
Üst Alt