Denizli Emre'ye Ağladı | Elveda Sayı Kralı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Denizli Emre'ye Ağladı | Elveda Sayı Kralı


Okulun basketbol takımı kadrosunda yer alan ve sayı kralı olan Emre Türkmen, gözyaşları arasında toprağa verildi.





Denizli Anadolu Lisesi'nin üçüncü kat penceresinden atlayıp canına kıyan 11 Fen Sınıfı öğrencisi 17 yaşındaki Emre Türkmen, gözyaşları arasında toprağa verildi. Okulun basketbol takımı kadrosunda yer alan ve sayı kralı olan Emre´nin tabutuna 9 numaralı forması konuldu. Takım arkadaşları da cenaze törenine formalarıyla katıldı. Üç yıldır okul takımında oynayan 1.80 boyundaki takımın en skorer ismi Emre'nin ardından arkadaşları, "Güle güle kral'" diye gözyaşı döktü.





Dün öğle saatlerinde, Denizli Anadolu Lisesi'nde bir sınavdan çıktıktan sonra üçüncü kattaki boş sınıfa geçip kendini pencereden aşağıya bırakan ve kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde 5 saat ölümle pençeleşip hayatını kaybeden 11 Fen Sınıfı öğrencisi Emre Türkmen (17) son yolculuğuna uğurlandı. Okulun basketbol takımı kadrosunda yer alan ve sayı kralı olan Emre´nin Ulu Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları, takım arkadaşları, sınıf arkadaşları ve öğretmenlerinin yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Acar, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve binlerce kişi katıldı.





Takım arkadaşları cenazeye formalarıyla gelirken, sabah saatlerinde rehber öğretmenlerin öğrencilerine psikolojik terapi uyguladığı Denizli Anadolu Lisesi'nin de bugün tatil edildiği öğrenildi.





Üç yıldır okul takımında oynayan, 15 sayı ortalamasını tutturan, 1.80 boyundaki takımın en skorer ismi Emre'nin ardından arkadaşları, "Güle güle kral'' diye gözyaşı döktü, 9 numaraları forması da tabutunun üzerine konuldu. Takım arkadaşlarının birbirine sarılıp ağlaması yürekleri burkarken, cenazede Emre'nin babası Turgay Türkmen güçlükle ayakta durabildi, ağabeyi Yunus Türkmen de fenalaştı. Acı haberle sarsılan anne Naime Türkmen'in ise özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındığı bildirildi.





Pencereden atlamadan önce babasını aradığı öne sürülen Emre'nin dedesi tekstilci Halil Gören, "Canım torunum bizi bırakıp nereye gidiyorsun, Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın'' diyerek gözyaşı döktü.





Emre Türkmen´in geçen yıl iyi olan derslerinin bu yıl annesinin rahatsızlığı nedeniyle kötüye gittiği öğrenildi. Annesi Naime Türkmen´in bir süre önce yakalandığı beyin ve sinir sistemiyle ilgili rahatsızlık yüzünden bunalıma giren Emre'nin yakın arkadaşlarına sürekli bu durumdan yakındığı belirtildi. Emre Türkmen´in derslerinin bu yıl iyi olmaması nedeniyle tekstil etiketi üretimi yapan firmanın sahibi babası Turgay Türkmen'le de zaman zaman tartıştığı, intihar etmeden önce kimya dersinden yapılan yazılı sınavda ise boş kağıt verip sınıftan çıktığı öğrenildi.





Emre Türkmen'in cenazesi, gözyaşları arasında Denizli Asri Mezarlık´ta toprağa verildi.





(Ferah IŞIK - Ramazan ÇETİN / DENİZLİ / DHA)





 
Cevap: Denizli Emre'ye Ağladı | Elveda Sayı Kralı



yazık allah rahmet eylesın belkı aıle baskısı belkı psıkolojık bı sorun ama bunlar olmek ıcın sebeb mı emrem be mekanın cennet olsun...
 
Cevap: Denizli Emre'ye Ağladı | Elveda Sayı Kralı



Ne derdin vardı intihar edicek kadar:mad: Cözümmüdür intihar:eek:



Allah günahlarını affetsin. Yanlıs bilmiosam kendi canına kıyanlar cennete giremiyorlar yanlısım varsa düzeltin o yuzden o yazılar anca lafta kalıcaktır.



Ailesinede Allahtan sabır diliyorum.
 
Cevap: Denizli Emre'ye Ağladı | Elveda Sayı Kralı



Orası hiç belli olmaz Murat.İntihar etti diye nasılsa cennete giremeyecek,Allah mekanını cennet etsin demek faydasız diye bi düşünce yok bence.Kimidin adamlarına göre intihar eden cennete giremezken,kimi din adamlarına göre ise intihar anında insanın aklı yerinde olmadığından,o anda aklını yitirmiş gibi bi bunalımda intihar ettiğinden 'cennete gidemez' düşüncesi gereksizdir,kesin değildir.
 
Cevap: Denizli Emre'ye Ağladı | Elveda Sayı Kralı



Gecen gun Denizli Anadolu Lisesi'nden mezun olan bir arkadasim anlatti olayi cok buyuk bir sok olmus herkes icin ve duyunca bende cok uzuldum, Allah rahmet eylesin..
 
Üst Alt