Deplasman Futbolumuz! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Deplasman Futbolumuz!


Arkadaş kimse Sivas maçında pozisyon bulduk vs demesin ben oyun ortadayken sergilenen futbola bakarım, maç 0-0 iken adamlar golü bulana kadar baskılı oynayan taraf onlardı, pozisyon bulanda onlardı.


Orta sahayı geçemedik resmen. Yazık ya. Adamlar 2 farklı öne geçmiş tabiki skoru korumaya geçecek. Pozsiyon tabi bulursun top çevirirsin yıkarsın rakibin sahasına oyunu.


Berabere iken nerdeydiniz?


Anadolu deplasmanında bugün bu baskıyı yiyorsan hadi şampiyon oldun diyelim seneye cl grubunda herhangi bir deplasmanda napıcan acaba?
 
Son düzenleme:
ortasahayi neden gecemedik

surekli top sisirdiler cunku

40 metre uzun toplarla pozisyona giremezsin

olusacak kaostan gol ararsin

terim icin normal bir oyun anlayisi dan dun top oynamak

birak tudoru rikerinki ozledik
 
Galatasaray gibi takıma bu ülkede deplasman sadece bjk fb ve ts birde bursadır en fazla onun haricindekiler bahane bu maç telekomda olsa yine kötü oyun oynardık yine mağlup olabilirdik.Sivas iyi bir takım bjk ve basaksehiride yendiler ama bizim sorunumuz sahada lider oyuncumuzun olmaması ve hücum anlamında kaliteli ayaklara sahip olmamamız.Bu sene sahada güvendiğimiz nadir oyunculardan birisi garry rodrigues düşünün ki geçen yıl kimsenin beğenmediği hatta ucuza satsak kimsenin umursamayacağı bir adamdı.
Her maç attığımız kadarını hatta daha fazlasını kaçırmamız tesadüf değil.Devre arasında iyi bir kanat forvet alınmalıydı simdi yasinden bitik feghouliden bitik erenden tudorun şans bile vermediği sinandan medet umar hale geldik fatih hocanın işi zor gerçekten.
 
Sivas dün İngiltere ligi orta sıra takımları gibi oynadı, topla hızlı çıkmalar devamlı mobilize olmalar bize göre daha sert ve diriydiler bu tip takımlar çoğalırsa ligimiz seviye atlar.
 
Bu sene bu durumun ortadan kalacağını düşünüyorum çünkü orta sahayı komple değiştirdik sayılır. Belki Belhanda bile gidecek. Santrafor da değişecek. Yani sorun olacağını düşünmüyorum. Ama yeni gelecek 6 numaranın da çok etkisi olacak. Çünkü takım savunmasını derleyip toplaması gerek ön liberomuzun.


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Mucadele eden ve kilit acabilecek bir orta saha ile daha oturmus bir hucum hatti ve golu koklayan bir santrafor gorecegiz gibi duruyor.

Deplasmanlarda gecen seneki kadar buyuk problemler yasamamamiz olasi.
 
İyi 10 numara, top taşıyabilen santraforla mümkün. Savunmadan top bir şekilde çıkıyor ama Belhanda genelde 8'de bekliyor, Diagne'nin top saklama özelliği yok, Kostas zaten şu kafayla futbolu bırakmış. O yüzden Belhanda-Diagne'den gelen muhtemel parayla çok kalite 10 ve 9 lazım dedik ama Temmuz bitecek biz hala tombala oynuyoruz. Geçen yıl iç sahada neredeyse tulum çıkardık, 68 puanı güç bela bulduk. Bu sene Arena'da da o kadar olamazsak sonumuz Allah Kerim. Fatih hocam 2 sezon öncesinin devre arasından beri halledeceğiz halledeceğiz diyor, 1.5 yıldır bir şeyin halledildiğini göremedik. Oyuncu kalitesi bir yana sahaya yerleşme, boşa çıkma, kilit pas atma konusunda da muadilimiz olması gereken takımlara göre absürd şekilde gerideyiz. Çok kalite bir 10 ve kira mira da olsa Falcao ayarında bir santrafor gelmezse bu yıl da kabız oluruz.
 
Üst Alt