Derbi Biletleri Kapış Kapış! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Derbi Biletleri Kapış Kapış!


dev-derbi-biletleri-kapis-kapis-30-bin-oldu--8596479.Jpeg

Spor Toto Süper Lig'de büyük öneme sahip Galatasaray-Beşiktaş derbisine sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. 17 bin kombine ile beraber şimdiden 30 bin rakamına ulaşıldı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında 27 Şubat Pazartesi oynanacak olan derbi maça taraftar büyük ilgi gösteriyor. 600 ila 100 lira arasında değişen biletlere taraftarlar ilk günden büyük ilgi gösterdi. Mücadele için satışa çıkarılan biletlerden 13 bini kısa sürede satıldı. 17 bin kombine ile beraber şimdiden 30 bin rakamına ulaşıldı.

Türk Telekom Arena'daki maçta tribünlerin tamamının dolması bekleniyor.

Nevzat Dindar
 
Dolabilir cunku seyirci cok mac secti bu sene, haliyle paralar iki derbiye kaldi , avrupa da yoktu , 2 derbi dolar ,bir hedef kalirsa son 1-2 mac dolar kepenkleri kapariz
 
Kombinem olsa satar kombine parasını çıkartırdım.Madem kapış kapış.
Öğrenciyken ilk sene 900 lira verip 2 sene kombineli hemen hemen bütün maçlara gittiydim.
 
Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur
Galatasaray - Beşiktaş derbisi için satılan bilet sayısı ve kombinelerin toplamı 35 bin seviyesini geçmiş durumda. (Resmi rakamlardır.)
 
Baya bilet satılmış 35 bini geçmiştir ama tek sıkıntı kombine sahipleri gelecek mi gelmezlerse 40 bin kişi oluruz 20 bin kombine var çoğu maç hiçbiri gelmiyor bari şu maç herkes gelsin :eek:ley:
 
kombineli olup da gelmeyenler sopayla dövülerek kombineler elinden alınmalı artık yeter be kardeşim gelmeyecekseniz niye alıp tribünleri boş bırakıyorsunuz.
 
Üst Alt