Derbi Öncesi Moral Yemeği | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Derbi Öncesi Moral Yemeği


c924bfdfc3d14183b21cad953a830cba.jpeg

Derbi öncesi moral yemeği

23 Nisan Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de katılımıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik heyet, futbolcular ve tüm çalışanların katıldığı bir yemek organize edildi. Yemek sonrası futbolcular bir araya gelerek galibiyet sözü verdi.

Oldukça keyifli geçen yemekte Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek; futbolculardan Selçuk İnan, Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Bruma ve Ahmet Çalık GSTV'den Deniz Gülen'in sorularını yanıtladı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek tüm takıma "Hepinize iyi şanslar diliyorum. İyi skorla sahadan ayrılacağımıza inanıyorum. Allah muvaffak etsin" dedi.

“TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE MAÇI KAZANACAĞIZ”
Kaptan Selçuk İnan, "Fenerbahçe ile maçlarımız her zaman olduğu gibi zorlu oluyor. Tüm ülkenin beklediği bir maç. İyi hazırlanıp iyi çalışıyoruz. İnşallah taraftarımızın desteğiyle maçı kazanacağız" şeklinde görüş belirtirken Fernando Muslera "Biz hep birbirimize destek veren bir grubuz. Önemli bir maçımız var. Burada önemli, güzel bir organizasyonla bir araya geldik. Derbilerin havası farklı olur. Bu önemli derbide taraftarımıza çok ihtiyacımız var. İlk dakikadan son ana kadar onların desteğini hissetmek istiyoruz. Onların desteğiyle kendimizi daha iyi hissediyoruz" ifadelerini kullandı.

“KAZANMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ”
Takımda, Fenerbahçe derbilerinde en çok forma giyen futbolcumuz Sabri Sarıoğlu, "Fenerbahçe maçları hep heyecan ve rekabet dolu. Amacımız taraftarımızın coşkulu desteğiyle maçı kazanıp ligi en üst sıralarda tamamlamak. Zor maç olacak ama çok iyi çalışıyoruz. Oynayan oynamayan hepimiz bir olarak maçı kazanacağız. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Böyle yemekler aile bütünlüğünü perçinliyor. Zaten bunu tesiste ve dışarıda yapıyoruz" diye konuştu.

“TARAFTAR BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZ”
Bruma, "Böyle bir organizasyon bize ekstra bir motivasyon veriyor. Takım ve arkadaşlık ruhuyla maça hazırlanıyoruz. Taraftar bizim olmazsa olmazımız. Pazar günü onların vereceği destekle umarım kazanırız" dedi. İlk kez Fenerbahçe derbisi heyecanı yaşayacak olan Ahmet Çalık ise "Bu maçı kazanıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. İnşallah sahadan alnımızın akıyla çıkacağız. Derbiler her zaman farklı oluyor. Önceden televizyondan izliyordum şimdi bu anlara tanıklık edeceğim" sözleriyle derbi öncesi görüşlerini belirtti.

Kaynak ve daha fazla Resimler icin:
GALATASARAY.ORG


Secilmis Resimler:

bfaa6add6a8445b0a09031ad8126d6ad.jpeg


0a347a8d0cf346138bc4cae3b35ae91e.jpeg




e3106e5da4d6445ba2c3bd8b2f639c69.jpeg


f77a675ed90148a0948ab6a52d9144bd.jpeg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek tüm takıma "Hepinize iyi şanslar diliyorum. İyi skorla sahadan ayrılacağımıza inanıyorum. Allah muvaffak etsin" dedi.

Bu konuşmadan sonra maçı 3 0 fener alır diyorum.
 
Piksel kalitesi düşük olduğu için yağ miktarında bir azalma gözüküyor.

Aldatıcı olduğunu belirtmek isterim. En az 85% yağ oranı stabildir.

Saygılarımla,
 
Üst Alt