Maç Formalarımız Açık Artırmada! - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Rakibi dışarı ittik sadece 3 puan değil bence ikili averajı da aldığımızı düşünürsek 7 puanlık maç oluyor ha yine de yeter mi yetmez tabii bizim için tek önemli şey şampiyonluk.
Tabii ki galibiyet önemliydi. 3 puandan fazlası, moral, serinin bitmesi vs. ama biz çok abarttık bence tişört basmalar falan bunlar fenerin yapacağı hamleler. Hele Marcao'nun dövme yapması tam bir vizyonsuzluktu.
 
Abartılan bir durum yok ortada bence. Almanya milli takımı ve Lazio dahil birçok takımın formaları açık arttırmada şu an.

Bruma:

Kompany:

Nuri Şahin:
 
Bazı arkadaşlar ısrarla anlamamakta ısrar ediyor bu tek maçlık bir şey değil. Reklamını iyi yapmak için ilgi gören bir maç sonrası olmuş. O siteyle mesela Hollanda takımlarının çoğu anlaşmalı yavaş yavaş çoğalıyor ki zaten bu iş koleksiyonerlere hitap ediyor. Bence iyi bir düşünce. Pazarlamaya falan daha çok önem vermeliyiz. Kulüp ana sayfası, gsstore.org, ve akıllı telefon için applerde gelmeli.
 
Güzel hamle ama gel gelelim satılan siteye taktim ben bok gibi. Store'ye yonlendirilse oradan bakılswa hem hit olur hem diğer ürünleri almak isteyen çıkar falan ben mi yanlois dusunuyorum bilmiyorum ki
 
Gurbetçiler çöker bunlara, Türkiyeden sıradan bir fanatik alması zor ya baba parası değilse. Bence güzel uygulama her maç yapılsın illa manyak bir gelir olması da gerekmiyor ne zararı var ki sanki? Çalışanların maaşı bile çıksa o da bir mesele sonuçta, geç yatırılmasından vs ise böyle bir katkısı olur en kötü misalen yani.
 
Üst Alt