Derbiye Medyanın Müdahalesi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Derbiye Medyanın Müdahalesi


Medyanın dördüncü kuvvet olduğunu duymuşsunuzdur. Kamuoyunu yöneten en büyük dördüncü kuvvettir. Son yıllardaki gelişmelerle bunu toplum olarak tecrübe ettik.

Bu tecrübeyi 22 Ekim'de oynanacak Türkiye'nin en büyük futbol organizasyonu Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde de ettiğimizi düşünüyorum. Maça etki edileceği yönünde bir iddiada bulunmuyorum. Benim dikkat çekmek istediğim nokta taraftarların derbiye olan ilgisi azalmasın diye Fenerbahçe'nin bu derbiyi kazanacağı yönünde yaratılan algı. En düzgün dediğimiz yorumcular bile maçın ortada olduğunu söylüyor. Tetikçi dediğimiz yazarlar da zaten Fenerbahçe'yi favori göstermektedir.

Misal

Fenerbahce icin olay sozler! Galatasaray karşısında...

Şu ifadelere bakar mısınız! Aklı başında milyonların takip ettiği bir muhabir neden bu kadar net konuşabilir! Bunun tek sebebi Fenerbahçelilerin maça olan ilgisini canlı tutmaktır.

Özetle söylemek istediğim şu: Pazar gününe kadar medyada takımlarla ilgili yapılan olumlu ve olumsuz haberleri ciddiye almamamız gerekiyor. Galatasaray elbette kaybedebilir. Ama maç öncesi sadece kağıt üstü yorumlar yapılabilir. Kağıt üstü yorumlara göre de bu maçın tartışmasız tek favorisi Galatasaraydır.
 
Tudor’un teknik açıdan hala eleştirilebilecek bir çok yönü var ama açıkçası medyayı falan pek sallamıyor ve bu kesinlikle olması gereken. Futbolcuları da olabildiğince uzak tutuyor sanırım bu işlerden. 14 yabancının bu konuda baya faydası var. Medyada konuşulan, yazılan hiç bir şeyi anlamıyorlar sonuç olarak. Çok takip edip bana şurayı çevir dediklerini de pek sanmıyorum.

Sonuç olarak önemli olan teknik direktör ve futbolcuların etkilenmemesi.

Bu 14 yabancı bu sene Kadıköy deplasmanında da işimize yarayabilir. Hiç birinin bilmem kaç senedir Kadıköy’de kazanamadığımızı takacağını sanmıyorum çıkıp toplarını oynayacaklardır.
 
Ahmet Ercanlar'ı Antu bile dikkate almıyor. Paralı kalem adam. Kemal Belgin, Hıncal Uluç anlatsın size Aziz Yıldırım, Ertuğrul Özkök, Ahmet Ercanlar ilişkisini.
 
Haberi yapan Ahmet Ercanlar'mış fazla dikkate almamak lazım. Fanatik Fenerli adam sonuçta bu. Ne analiz var ne başka detay. Sokaktaki dayının teki de bu yazıyı yazabilirmiş. Böyle adamlara köşe veriyorlar bir de.
 
Ali Naci Küçük de aynı gazetede Galatasaray haberleri yapıyor. Ancak Ahmet Ercanlar kadar tetikçilik yapmıyor. Ali Naci Küçük'ün yönetim ve Tudor'u eleştiren yazıları çok. Ama Ahmet Ercanlar denen adam utanç verici bir şekilde gazetecilik yapıyor. Politika haberciliğinde Abdulkadir Selvi neyse spor muhabirliğinde de Ahmet Ercanlar odur.
 
ahmet-ercanlar.jpg
 
Bu Ahmet Ercanlar medya daki en boş ve en mal adamlardan birisi. Fenerliler bile takmıyor o salağı.

Aziz'in en büyük şakşakcılarından birisi.

sent via GSC
 
Ahmet Ercanlar'ı Antu bile dikkate almıyor. Paralı kalem adam. Kemal Belgin, Hıncal Uluç anlatsın size Aziz Yıldırım, Ertuğrul Özkök, Ahmet Ercanlar ilişkisini.

Bu Ahmet Ercanlar medya daki en boş ve en mal adamlardan birisi. Fenerliler bile takmıyor o salağı.

Aziz'in en büyük şakşakcılarından birisi.

sent via GSC

Uyuşturucu kaçakçılığından sonra şimdi de post kaçakçılığına mı başladın

Korkulur senden
 
Yazıyı yazan zat-ı tanımam ama yazıyı okuduktan sonra tam bir gerizekalı olduğuna inandım.

Ama bu sefer karşılarında Konya olmayacak diye leş Fener i güzelleyen dangalağa şunu söylemek lazım.

Fenerin karşısında da Yeni Malatya olmayacak.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Vallahi herkes bu kafada, o kadar şaşırıyorum ki. Yeni Malatyaspor denen ligin açık ara en zayıf takımına 3 gol attı diye herkes havalara çıkardı. Allah aşkına Akhisarda ne oynadı, bjkye karşı ne oynadı. Fenerin kazandığı maçların tamamı şu ana kadar şansa.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
medya sürekli olarak selçuğu pompalıyor selçuğun ne kadar harika işler yaptığından falan bahsediyorlar 2 maçtır.Bence medya selçuğu ilk 11 de görmek istiyor ve böylece fenere bir avantaj sağlamaya çalışıyor.
 
Son düzenleme:
Korkunun ecele faydası yok medya fenerin başına ne geleceğini iyi biliyor psikolojik oyunlar bizi etkilemez dirayetli oyun yetecektir.
 
Arkadaşlar Ali Naci Küçük de benim yazıma benzer şeyler yazmış acaba forumda bu yazıyı görüp ona göre mi yazısını yazdı :D Şakayı bir kenara bırakalım. Ali Naci Küçük'ün yazısında Ahmet Ercanlar'a da gönderme var.

İşte o yazı

G.Saray'a karşı kaleye gecerse kariyeri biter! Volkan Demirel... - Futbol Haberleri

Yazıda dikkat çeken yerler:

"Fenerbahçe ile özdeşleşen bir ger, sinirini boz ve parçala şeklinde bir model var. Fenerbahçe derbi öncesinde tansiyonu yükseltip, açıklamaları ile hem rakip takımı, hem taraftarını hem de teknik direktörünü kontrolden çıkarmaya çalışıyor."

"Fenerbahçe'nin sinirini bozacağı oyuncu kalmadı. Sahada artık Sabri de Hakan Balta da, Semih de yok."

"Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'a karşı galip geldi ve bir anda sarı lacivertlilerde sanki üst düzey takımı yenmiş gibi bir algı yaratılmaya başlandı."

"Galatasaray 8'de 7 yaptığında 'Daha zor rakiplerle karşılaşmadı' diyenler, derbi öncesinde Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'a karşı oynadığı futbolu kıstas almaya başladı."
 
Son düzenleme:
Yav böyle saçmalıklara inanmayın. Çıkıp sahada futbolunu oynayıp son vuruşları iyi yaptıktan sonra kimse galibiyeti engelleyemez.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Yav böyle saçmalıklara inanmayın. Çıkıp sahada futbolunu oynayıp son vuruşları iyi yaptıktan sonra kimse galibiyeti engelleyemez.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sıkıntı işte uzun zamandır Fenerbahçe'nin oyun oynatmıyor oluşuydu. Yerlilerin sinirini gerip ortamı geriyorlardı. Şimdi ne Fenerbahçe'de ne de Galatasaray'da rakibin sinirini bozacak, ortamı gerecek oyuncu var. Bu iyi haber.
 
Üst Alt