derby country korner taktiği | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

derby country korner taktiği


Terim'in taktiği belli, Marcao ön direğe koş, Mohammed 6 pastan kaleye doğru koş, Donk-Luyi hangisi varsa 6 pasta zıpla, Taylan ceza sahasında bekle. Belhanda, Ömer, Emre diz hizasına ön direğe kafa vurması için kız gibi yavaşça orta aç, orda bekleyen rakip savunma oyuncusu rahat kontra atağa çıkabilsin. Asla sert, falsolu penaltı noktası civarına açma, yanlışlıkla açılan ortalar gol olabiliyor.
 
Bizim ortalarin çoğu ön direğe takılıyor geçeni de kaleci alıyor direk 6 pasa havadan kavisli atmak lazım bu işin ustası ligde ghezzal ve maxim top yüksek gelince kaleci de çekiniyor cikmaya
 
Karlsruhe'den farkli olarak adamlari yakin dışta tren yaptirmak yerine zone 17 nin topa en uzak alaninda yani ceza alanının sol köşesinde bekletip kaleciyi bozmak icin de iki adami altipas icinde birakmislar, birde penalti da bekleyen var oda top atildiginda üstüne bir savunmacı çekip geriye dogru kaçıyor. Karlsruhe'ninkine göre biraz daha iyi çizilmiş ancak kalecinin garip düşüşünün golde ki payını da göz ardı etmemek lazim. :)
 
Kronik sorunumuz kornerler. Bir gs taraftari korner kazaninca sevinemiyor. Top donuyor kontra atak oluyor kalemizde. Yillardir boyle, baskan değişiyor teknik heyet futbolcular hatta stadyum ama değişmeyen tek sey on direge acilan sacma sapan sey ve kalemizde kontra atak..
 
Üst Alt