Devrim Gibi Karar: 24 Saati 1 TL Olacak | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5aa2348a2269a21e1c5781d0.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkentte yol boyu, katlı ve açık olarak hizmet veren otoparklarla ilgili devrim gibi bir karar almaya hazırlanıyor. Meclis'e sunulacak önerinin kabul edilmesi halinde başkentteki belediyeye ait otoparkların hepsi 24 saat boyunca 1 TL olacak.

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'nın talimatı ile başkentteki belediyeye ait otoparkların hepsi 24 saat boyunca 1 TL olacak. Otoparkların ilk bir saati ise ücretsiz olacak. Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulacak olan önerinin onaylanması durumunda başkentlilerin akın ettiği Mogan ve Göksu gibi mesire alanları da bu tarifeden hizmet verecek.

[FONT=pt_sansbold]AMAÇ; TRAFİK AKIŞINA KOLAYLIK SAĞLAMAK

[/FONT]
Müjdeli haberi başkentlilerle paylaşan Başkan Mustafa Tuna, "Belediyeye ve belediye şirketlerine ait bütün otoparklar 1 saate kadar ücretsiz olacak. 1 saatten sonra da 24 saat boyunca 1 TL olacak. Biz vatandaşlarımızın otopark alışkanlığını sağlamak istiyoruz. Bu şekilde yollardaki araç trafiğinin olmayacağını düşünüyoruz. Otoparklardan gelir elde etmekten ziyade trafik akışına kolaylık sağlamak amacıyla böyle bir girişimimiz var. Bu uygulama açık otoparklar, kapalı otoparklar gibi bütün otoparkları kapsıyor. Özel şahıslara ait otoparklar bu uygulamanın dışında olacak. Biz kararı imzaladık. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisimiz de uygun görürse gerçekleşmiş olacak" dedi.

Hürriyet
 
şehirde belediyenin işlettiği çok fazla otopark yok genelde özel işletmelere verilmiş durumda.Hatta yol kenarlarını bile sahiplenmiş durumda bu özel işletmeler sözüm ona bir dönem yol kenarlarına park etmek ücretsiz olacaktı ama tabiiki otopark mafyası daha baskın çıktı belediyenin aldığı o karar işlemedi.İnsanlar hergün pikniğe gitmiyorlar o yüzden mogan göksu 1 tl olmuş çok umrumda değil önemli olan alt yapıya yapılacak olan yatırımlar.Neredeyse gittiğimiz hiçbir yerde arabayı park edecek yer bulamıyoruz bence buna bir çözüm aramaları lazım.
 
-Ankara'da belediyeye ait olan otoparklarda gün boyu ücretin 1 TL olmasını öngören karar Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi.
 
Helal olsun.

Böylelikle tüm otoparkları ele geçirecekler, sonrasında da diledikleri gibi değiştirecekler fiyatları.
keske otopark mafyalarina en az 10 lira bayiliyoz. birde arabalarin kontaklarini birakiyoz dip dibe sokup birakiyolar kaldirimlari kullaniyolar yapmadiklari rezalet yok. keske otoparklarin tamamini alsalar yeni otoparklar yapsalar.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Düsseldorf'ta çarşı içinde bütün gün süren bir toplantı çıkışı 35 Euro otopark parası ödedim. Öderken tam sövecektim bir anda aklıma ben niye sövüyorum zaten şirket ödüyor onlar sövsün diye aklıma geldi.
Bu da böyle bir anımdır.

Gscimbom Mobile
 
Bursa'da 5 tl saat uzerine ise 2 veya 3 tl rezalet bir sehirdeyiz parkomatcilara 1 tl bile vermiyorum biriksin bakalim ne yapacaklar
 
Üst Alt