Devrim mi, Terim mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Devrim mi, Terim mi?


Evet arkadaşlar, bugün şapkayı önümüze koyup muhasebe yapmamız gerekiyor.

Bu yıla total futbol devrimi ile yola çıktık, iyi de başladık. Lige ve Avrupa Ligi'ne çok iyi başladık. Fakat bu fırtına yaklaşık 1.5 ay sürebildi. Ve düşüşümüz başladı. İstikrarsız futbol ve sonuçlar ortaya çıktı. Önce kupadan sonra Avrupa Ligi'nden elendik. Gün itibariyle de şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldık.

Özellikle bireysel hatalardan çok çektik. Oyunu arkadan kurma isteği daha doğrusu oturtmak istediğimiz sistemin en önemli özelliği başımıza çok iş açtı.

En önemlisi de ortasahada bir türlü pas grafiği oluştaracak üçlü kuramadık. İleride oynayan oyuncularımız istikrarlı bir form grafiği yakalayamadılar.

Bu sezon bu şekilde geçecek. En kötü ihtimal ile Avrupa Ligi'ne gideceğiz.



Şimdi size soruyorum. Rijkaard ile devrime devam mı. Yoksa bizi en iyi bizden biri anlar mantığı ile Terim mi?



Rijkaard ile devam edersek neler yapılmalı? Hangi futbolcular gitmeli? Yerlerine kimler transfer edilmeli?

Terim gelirse neler olmalı? Kadro nasıl oluşmalı? Terim'in takıma etkisi nasıl olur?

Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



Kesinlikle Rijkaard devam etmeli sabır göstermeliyiz artık ;) ben kendimce 2 sene verdim Rijkaard ve ekibine hiç bir kupa almasak da beklerim 3. senesinde birşeyler beklerim...
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



EEEEEEEY SKOR TARAFTARLARI SEZON BASINDA NELER SOYLEDINIZ :"ISTERSE SAMPIYON OLMAYALIM SISTEM OTURSUN BIZ RIJKAARD'A GUVENIMIZ SONSUZ DEDINIZ" NERDE DESTEK? BIR INSAN'i KARALAMAK çok KOLAY AMA bir insani kazanmak çok ZOR
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



Terim'in Galatasaray'daki bundan sonraki görevi anca yöneticilik olur.Bir derbiyle bunu demekte taraftarlığa yakışmaz



Not ; Maçı izlememiş gibi konuşuyorsunuz.
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



Allah bizi Rijkaard feneri yensin diye düşünenlerden yada ilk senede şampiyon olamazsan gidersin mantığındaki taraftardan korusun. Amin.
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



EEEEEEEY SKOR TARAFTARLARI SEZON BASINDA NELER SOYLEDINIZ :"ISTERSE SAMPIYON OLMAYALIM SISTEM OTURSUN BIZ RIJKAARD'A GUVENIMIZ SONSUZ DEDINIZ" NERDE DESTEK? BIR INSAN'i KARALAMAK çok KOLAY AMA bir insani kazanmak çok ZOR



Amacım Rijkaard'ı karalamak filan değil son günlerde Terim ismi telafuz edilmeye başlandı bununla ilgili görüşlerinizi almak istedim
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



Terim'in yarım kalmış planları var. Neden olmasın? Rijkaard'ın kariyerine, sistemine itirazım yok ama takımı iplemiyormuş gibi geliyor. Isınamadım bi türlü. Gerets'teki heyecan yok gibi...
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



Rijkaard'la tabiki devam etmeliyiz.Orta sahayada bu oyun yapısını kaldırabilecek en az 2 oyuncu gerekli
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



Arkadaşlar beni yanlış anladınız ben rijkaard gitsin terim gelsin demiyorum son zamanlarda rijkaard eleştirilmeye başlandı ve terimin geri döneceğine dair haberler var bununla ilgili sizin ne düşündüğünüzü öğrenmek istedim yeni sezon da neler yapılmalı kadroda ne gibi değişiklik olmalı bunu soruyorum
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



Skor taraftarı olmaktan bi tarafa koca bir sezon çöpe gitti,ancak giden sezonun ardından oynanan futbol,eldeki malzemeden çıkan yemek bizi memnun etmiyor.

Kimse diyemiyorki gelecek sezon Galatasaray süper oynayacak? garanti veremiyor.Bilsekki oynanan futbol güzel ,gelecek vaad ediyor ama sonuçlar kötü sineye çekilirdi ama yönetimsel bazdada Reijkaarda çok büyük tepkiler var.Şuan belli edilmiyor ama benim şahsi görüşüm gelecek sezon Reijkaard ile devam edilmeyeceği zira Reijkaardın gözündede Galatasarayı çalıştırmak yok.Devre arası gelen milan teklifini ciddi bir şekilde düşünüyor.

Burda Reijkaardı karalama gibi bir durumda olmamalı.BAzen büyük isimlerin mayasıda tutmayabiliyor bunuda hazmetmek gerek.Bu daha çok eldeki ve yaşadığımız ülkenin şartları,sosyolojik yapısıylada ilgili.Şimdi taraftara desekki gelecek sezonda devam edelim ,iyi oynayalım ama tüm fener maçlarını kaybedelim kabul edilecekmi?



Terim olayına gelince olur yada olmaz ancak yönetimin bu sefer yerli bir teknik adamla devam etmek istediğini kanısındayım ben.En azından kulübü ve ligimizi bilen birisini istiyor yönetim.



Bu arada gerets hakikatten iyi bir teknik adamdı.O zamanki takımla şimdiki takım arasında dağlar kadar fark var.Şimdi gerets olsa çok şeyler değişirdi bencede..
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



Tabi ki aynı teknik ekip ile devam. Bir ekol yolunda bütün sezon küçük ya da büyük çeşitli adımlar attıktan sonra bu yolda değişikliklere gitmek, yapılan hataları hata ile kapatmaktan ve birçok sorun başlatmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Kimse bir senede sezon başındaki sistemin takır takır işleyeceğini düşünmüyordu sanırım. 2-3 aylık bir süreçte bir sisteme göre takım kurabilmek imkansız birşey. Bu imkansız başarılabilse bile uzun yıllarda yapılmış bir değişime göre oldukça verimsiz olacaktır. Buradaki değişimde yönetimin payı çok çok büyük. Yaklaşık bir sezonda bu değişim adına birçok ders çıkarılmışken, Servet tipi bir stoperin aylarca olay yaratan bir transferi yapılıyor. Olay bu gibi noktalarda kendini buluyor. Transferde bu gibi durumlar yaşanırken, alt yapıda sisteme göre oyuncu yetiştirmenin ne derece sağlıklı olacağı ise ayrı bir muamma.
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



Devrimler hep sancılı olmuştur. Yine öyle oluyor. Terim Galatasaray'da ki misyonunu tamamlamıştır. Onun için devrim'e inanmalı, buna sabır göstermeliyiz. Rijkaard ve ekibinin sonuna kadar arkasındayız. 500 milyon euro'luk takım'da kursan, Fenerbahçe'yi yenemiyosun. Onun için bu ve benzeri konuları açmanın pek yararı olacağını düşünmüyorum.
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



ayhan,mustafa sarp,barış ve mehmet topallı bir orta sahamız olduğu süreci rijkaardın takımda kalması havanda su dövmeye benziyor. Kesinlikle fatih terim. Onların dilinden ancak terim anlar. Rijkaardı azad edelim gitsin. Daha fazla ondan sistem umut edip durmayalım. Çünkü sinirlerimiz bozulmaya başladı artık
 
Cevap: Devrim mi, Terim mi?



Geretsin 1. yılındaki futbol harikaydı Saidolarla cihan orhanla şampiyon olmuştuk.
 
Üst Alt