DG Sivasspor Maçı Öncesi Bilinmesi Gerekenler | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

DG Sivasspor Maçı Öncesi Bilinmesi Gerekenler


a0f71360a521456f984904e0776fce8a.jpeg

Galatasaray, 25 Ağustos Cuma günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Sivasspor'u ağırlayacak. 21:45'te başlayacak mücadele öncesi Opta tarafından derlenen maç önü notları (Opta Facts) şöyle:


Sivasspor'un Galatasaray karşısında elde ettiği tüm galibiyetlerde, Galatasaray'ın başında yabancı bir teknik direktör vardı (Michael Skibbe, Frank Rijkaard, Roberto Mancini).

Galatasaray geçtiğimiz sezon dahil ligde 6 maçtır kazanıyor. Bu seri, sadece Tudor dönemindeki en uzun galibiyet serisi olmakla kalmıyor, aynı zamanda Galatasaray'ın şampiyonlukla tamamladığı 2014-15 sezonundaki serisinden bu yana en uzun serisi olma özelliğini de taşıyor.

Galatasaray Süper Lig'de en son Mart-Mayıs 2013'te Fatih Terim döneminde arka arkaya yedi galibiyet elde etmişti.

Galatasaray evinde 3 maçtır kazanıyor.

Samet Aybaba, teknik direktör olarak Galatasaray ile karşılaştığı son 3 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ancak Aybaba, Galatasaray ile ligde deplasmanda oynadığı 18 maçtan sadece iki puan çıkarabildi.

Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki ilk Süper Lig maçını Sivasspor'a karşı oynamış ve maçı Servet Çetin'in golüyle 1-0 kazanmıştı.

Sivasspor ligde deplasmanda oynadığı son 20 maçın sadece ikisini kazanabildi...

Selçuk İnan'ın Süper Lig'de en fazla gol attığı rakibi Sivasspor (18 maç, 6 gol).

Badou Ndiaye, Sivasspor'a karşı forma giydiği 2 Süper Lig maçında 2 gol attı.

Bafetimbi Gomis, bu sezon ligde rakip ceza sahalarında 12 kez topla buluşurken, ceza sahası içinden 3 gol attı. Gomis, ceza sahasındaki her dört topla buluşmasında bir gol atıyor.

Sivasspor'un Süper Lig'de attığı son üç golün ikisi ve Galatasaray'ın kalesinde gördüğü son 3 golün ikisi kafayla geldi.

galatasaray.org
 
Üst Alt