Dia: "Messi süper ama bir Alex değil" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dia: "Messi süper ama bir Alex değil"


830052974180.jpg



Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Dia, Barcelonalı Messi'nin harika bir futbolcu olduğunu belirttikten sonra "ama bir alex değil" ifadesini kullandı. Bu mesaja Fenerli taraftarlar büyük ilgi gösterdi



Süper Lig'de getiğimiz pazar günün oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçında 3'ü penaltıdan olmak üzere 5 gol birden atan ve gol krallığı yarışında 27'yi bulup tek başına kalan Alex de Souza'nın en büyük hayranı takım arkadaşı Issiar Dia oldu.



TAARFTARLAR ADETA MEST OLDU

Senegalli yıldız Twitter'daki hesabına "Barcelonalı Messi harika bir futbolcu" diye yazdıktan sonra "Ama bir Alex değil" diye yazdı. Alex'in heykelinin dikilmesi için yoğun çaba sarfeden Fenerbahçeli taraftarlar Dia'nın bu mesajına büyük ilgi gösterdi.



'YILIN EN MUHTEŞEM MESAJI' İLAN EDİLDİ

Sanal alemde forumlara katılan Fenerliler kısa sürede Dia'nın bu mesajından haberdar oldu. Sarı-Lacivertlile taraftarlar Dia'nın Alex için kullandıı ifadeleri "Yılın en muhteşem mesajı" ilan ettiler.



YILLARA MEYDAN OKUYOR

LİGDE 27 gole ulaşan Alex de Souza, bu başarıyı 34 yaşında gerçekleytirdi. Brezilyalı süperstar 27 yaşındaki Fener'e geldiğıi ilk sezon 24 golle gol kralı olmuştu. Alex'in 2 yıl daha sözleşmesi

var.



Messi süper ama bir Alex değil - Takvim
 
Cevap: Dia: "Messi süper ama bir Alex değil"



Ya twitter'da #biralexdegil trendi var ya, Dia da ona katkı yapmak için şöyle yazdı.



_IssiarDia

He's great footballer @LMessi !! But #biralexdegil



Basın olayı başka yöne çekiyor her zaman olduğu gibi.
 
Üst Alt