Diagne Penaltı Kaçırdı, PSG Bileti Kaptı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
pen.jpeg

Temsilcimiz Galatasaray, Real Madrid deplasmanında bozguna uğrarken grubun diğer maçında; Paris Saint-Germain ile Club Brugge karşı karşıya geldi... Mücadeleden 1-0 galip ayrılan Fransız temsilcisi, hem 4'te 4 yaptı hem de adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Paris Saint Germain'in Devler Ligi golcüsü Mauro Icardi, 22. dakikada sahne aldı. Brugge filelerini havalandıran Tangocu, 4. Şampiyonlar Ligi maçında 4. gol sevincini yaşamış oldu. İlk 45 dakikada başka gol sesi çıkmadı ve soyunma odasına 1-0 PSG üstünlüğüyle gidildi.

5e464a9c32594824d1628e3b54915fed.jpg

İkinci yarıya konuk ekip daha organize başladı. Rakip ceza sahasına daha çok giren Belçika ekibinde; teknik direktör Philippe Clement, oyuna Mbaye Diagne'yi aldı. Ataklarını sıklaştıran Brugge, 76'da penaltı kazandı.

Penaltıyı kullanmak için Diagne topun başına geçti. Topun başına geçen Senagalli, Keylor Navas'ı geçemeyince Brugge, maçtaki en büyük fırsatı değerlendiremedi.

Kalan dakikada başka gol sesi çıkmadı ve Paris Saint Germain namağlup liderliğini devam ettirdi ve adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

TOTTENHAM MORAL BULDU

Premier Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Tottenham, Şampiyonlar Ligi'nde yara sardı.
Kızılyıldız'ı deplasmanda 4-0'lık skorla deviren İngiliz ekibi, B Grubu'ndaki iddiasını sürdürdü. Tottenham'a galibiyeti getiren golleri; Le Celso, Heung-Min Son (2) ve Eriksen kaydetti.

walker.jpeg

CITY'DE WALKER KALEDE GEÇTİ!

C Grubu'nda ise Alatanta - Manchester City ve Dinazmo Zagreb - Shakhtar Donetsk müsabakaları oynandı. Atalanta - Manchester City maçında ilginç anlara sahne olundu.

Mücadele 1-1 sonuçlandı, City lehine bir de penaltı kaçtı ancak karşılaşmanın önüne geöen olay Kyle Walker'ın kaleye geçmesi oldu.

Pep Guardiola, ikinci yarıya Ederson'u çıkarıp Bravo ile başladı. 81'de Şilili kızarınca yedek kulübesinde kalecisi kalmayan Guardiola, Kyle Walker'ı oyuna alıp kaleye soktu.

Grupta oynanan diğer maçta ise, Dinamo Zagreb ile Shakhtar Donetsk karşı karşıya geldi... Gol düellosuna dönen maçtan kazanan çıkmadı ve 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

LEVERKUSEN SİFTAH YAPTI

D Grbun'da Juventus, Lokomotiv Moskova engelini geçip adını bir üst tura yazdırmayı garantilemişti. Diğer maçta ise; Bayer Leverkusen ile Atletico Madrid karşılaştı. Mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılan Leverkusen, Devler Ligi'ndeki ilk 3 puan sevincini yaşamış oldu.
 
Bizim maca Cagneyle başlamaları icin dua edelim. Bunun dışındaki butun senaryolarda yeniliyoruz çünkü.
 
Bu sene cl den 0 gol ve 1 puanla ayrilicaz.

Teknik ekip ve oyuncular birbirlerine medya ve kasıtlı düşuk maç performansi uzerinden mesaj verip GS ı küçük dusuruyorlar.

Ama ben bu rezaleti unutmam.

Seneye toptan bir kan degisimi sart. Umarim bu sene de şampiyon oluruz ve hoca da efsane olarak emekliye ayrilir.
 
Üst Alt