# Diego Costa Silva | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Diego Costa Silva


708524-8457445-317-238.jpg




Diğer önemli aday ise Portekiz'den. O Jogo Gazetesi'nin yaptığı habere göre, Galatasaray'ın gözü Setubal'in kalecisi Diego'nun üstünde. Harika bir sezon geçiren 31 yaşındaki file bekçisi için resmi teklifin yapıldığı bile iddia ediliyor. Tecrbübeli eldivenle sadece sarı-kırmızılılar ilgilenmiyor



kaynak:eurosport
 
Cevap: # Diego Costa Silva



Şu dönemde çıkan transfer haberlerine çok inanmayın..



Adnan Polat yönetimi daha birşey yapamaz..Çünkü seçim kararı aldı,Mali bakımdanda ibra edildi..Daha harcama yapamaz..
 
Cevap: # Diego Costa Silva



Bugun nekadarda çok transfer haberi çıkmış .



Yalnız bu transferleri hangi yönetim yapıyo :eek:



Hepsi yalan haber belli.
 
Cevap: # Diego Costa Silva



resmi teklifi kim yapıyor ben anlamadım, başkan küsmüş seçime girmeyecek, diğer adayların yaptığı tek başvuru gayri resmi başvuru olur, resmi başvuruyu kim yaptı?
 
Diego: G.Saray beni istedi!



Diego açıkladı!



"Geçtiğimiz hafta beni izlediler ve bana 'bizim takım oynarmısın' dediler...



13/04/11 12:24



HTSPOR.COM / ÖZEL HABER / Erdem KELEŞ



Galatasaray başkanlık seçimine hazırlanıyor ama transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Hamburglu Ze Roberto ve Milanlı Clarence Seedorf'un ardından Sarı-Kırmızılılarla anılan son isim ise Vitoria Setubal'in kalecisi Diego...



Galatasaray başkanlık seçimine hazırlanıyor ama transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.



Hamburglu Ze Roberto ve Milanlı Clarence Seedorf'un ardından Sarı-Kırmızılılarla anılan son isim ise Vitoria Setubal'in kalecisi Diego.



"EVET GALATASARAY BENİ İZLEDİ"

31 yaşındaki Brezilyalı eldiven Portekiz basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaraylı yöneticiler Leiria maçında beni izledi ve bana çok olumlu şeyler söylediler. Ancak önemli olan benim ne karar vereceğim. Burada çok mutluyum ama bu teklifi bir süre daha düşüneceğim. Benim bir ailem var ve böyle bir kararı tek başına vermem doğru olmaz" şeklinde konuştu.



"G.SARAY BÜYÜK BİR TAKIM"

Diego son olarak "Galatasaray gerek ülkesinde gerekse Avrupa'da ismi duyulmuş büyük bir takım. Böyle bir takımdan teklif almam benim işimi iyi yaptığımı gösteriyor." sözleriyle konuşmasını tamamladı.



VITORIA GÖZDEN ÇIKARDI

Öte yandan Vitoria Setubal yönetimi de Galatasaray'dan gelecek resmi teklifi bekliyor. Portekizliler, Diego'nun Galatasaray'a gitmeye pek de sıcak bakmamasına rağmen Brezilyalı kaleciyi elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor.
 
Üst Alt