# Diego Milito | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Diego Milito


Galatasaray su Milito! Ieri a 12:16 pm



Il Galatasaray continua a voler costruire una squadra di alto livello: dopo Fernando Muslera, Felipe Melo, Tomas Ujfalusi ed Elmander, Fatih Terim ha espressamente richiesto l’acquisto di Diego Milito stando a quanto riportato da La Gazzetta dello Sport. L’attaccante nerazzurro però difficilmente si muoverà dall’Inter, soprattutto dopo l’arrivo di Giampiero Gasperini. La partita di oggi tra le due squadre, comunque, darà la possibilità alle due società di parlarne meglio.



23ra5g4.png






Galatasaray su Milito!



Milito Galatasaray! 12:16 Dün



La Gazzetta dello Sport tarafından bildirilen ne göre, Felipe Melo, Tomas Ujfalusi ve Elmander, Fatih Terim özellikle Diego Milito satın istedi sonra Fernando Muslera: Galatasaray hala yüksek düzeyde bir takım yaratmak istiyor.Inter forvet Ancak, zor özellikle Giampiero Gasperini ile geldikten sonra, Inter taşımak için.İki takım arasında Bugünkü maç Ancak, iki şirketin daha bu konuda konuşmak sağlayacaktır.



Milito ile görüsme falan yapilacak gibi biseyler yaziyor.



[video=youtube;H3ggnSzmb3Y]https://www.youtube.com/watch?v=H3ggnSzmb3Y[/video]



[video=youtube;cL8FM4Xoy5E]https://www.youtube.com/watch?v=cL8FM4Xoy5E[/video]
 
Cevap: # Diego Milito



milito deyince aklımda hemen mourinho dönemindeki milito geliyorda geçen sezon nerdeyse hiç yoktu son durumunu bilen birisi varmıdır acep sakat vs ise bence gelmesin,yeterince sakatlıktan çektik ama sağlam bir milito her yönüyle süper bi adamdır
 
Cevap: # Diego Milito



Milito bitiricilik olarak Dünyanın en iyi 5 golcüsünden birisidir.Ama onu Fatih Terim sistemine asıl uygun kılan Dünyanın en iyi pres yapan,en çok koşan forveti olması bence(Aklıma Militodan daha fazla pres yapan forvet gelmiyor)



Edit:Tevez ve Olic'i unutmuşum
 
Cevap: # Diego Milito



Mukemmel bir oyuncu . Genoa'dayken bayilirdim ( ilk Genoa zamanlari 2003) . Dunyanin en iyi hedef santraforlarindan onla topu ceza sahasinda bulusturun ve gozunuzu kapatin turunden bir oyuncu. Romario'dan sonra gordugum en iyi bir kac bitiriciden biri . Iki sene once Inter Sampiyonlar Ligini alirken takimin en iyisiydi neredeyse onun sayesinde aldilar CL'yi . Gecen sene biraz formsuzdu ama daha cok Inter ile alakali bir durumdu o bir turlu istikrari saglayamadilar Mou'dan sonra dagildilar . Her neyse Milito gelirse mukemmel olur . Kariyerine , her sezon attigi gol sayisina bakin zaten cok yorum yapmaya bile gerek yok . Ayrica Batigol'e cok benzetirim :) .
 
Cevap: # Diego Milito



Dev pazarlık

Corriere dello Sport, G.Saray'ın İnter'le Cambiasso ve Milito için maçtan önce pazarlığa oturduğunu yazıp, Terim'in "İkisini de istiyorum" sözlerine yer verdi



Hazırlık maçından fazlası

İtalyan basını, Galatasaray'ın dün akşam İnter'le yaptığı maçı bir hazırlık maçından fazlası olarak gördü. Corriere dello Sport, karşılaşma öncesi ve sonrasında İnter ve Galatasaray yöneticilerinin bir araya gelip, Milito ve Cambiasso için transfer görüşmesinde bulunduklarını iddia etti.



Milito olasılığı güçlü

Corriere ayrıca Terim'in, "İkisi de çok iyi oyuncular. Onlarla çalışmayı istiyoruz" dediğini belirtti. Sportaktik. com'un haberine göre ise Fatih Terim'in istediği Cambiasso ve Milito için Galatasaray'ın ısrarcı olduğu, Cambiasso olmasa bile Milito için İnter'in Aslan'a sıcak davrandığı bildirildi.



Fotomaç



Milito bombası



Yönetici Ali Gürsoy, bugünkü İnter maçı öncesinde İtalyan kulübü ile Arjantinli golcünün transferi için masaya oturacak. Bu transfer gelişmesini doğrulayan 'calciomercato.com' adlı İtalyan internet sitesi de 'İnter, Milito'yu Galatasaray'a vermek istiyor' manşetini attı. Galatasaray'ın Milito için 7 milyon euro'luk bir bonservis bütçesi ayırdığı belirtildi.



Galatasaray forvet transferinde adeta son düzlüğe girdi. Bir taraftan Peter Crouch için Tottenham ile görüşen sarı-kırmızılılar, diğer taraftan da Diego Milito için yeni bir atak başlattılar. Bugün İnter'le oynayacakları hazırlık maçını fırsat bilen Galatasaray yönetimi, Milito talebini İtalyan kulübüne yineleyecek. Galatasaray kulübü adına bu transfer görüşmesini yürüten yönetici Ali Gürsoy'un bugün Diego Milito'nun menajeri ve İnter kulübü yöneticileri ile masaya oturacağı ifade edildi. Galatasaray'ın bu transfer için 7 milyon euro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkardığı belirlenirken, İnter, Arjantinli yıldız golcüsü için 10 milyon euro istiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in golcü listesinin ilk sırasında yer alan Diego Milito, İtalyan kulübünden yıllık 4.5 milyon euro alıyor. Geçen sezon formasını Pazzini'ye kaptıran ve yeteri kadar forma şansı bulamayan Milito'nun, 4.5 milyon euro'luk bir ücret karşısında Galatasaray'a gelebileceği vurgulandı.
 
Cevap: # Diego Milito



Milito'yu hastalık derecesinde severim



Ancak geçen sene ağır sakatlıklar geçirdi sanırım



Eğer hantallaşmamışsa buyursun başımızın üstünde yeri var
 
Cevap: # Diego Milito



Beyler saka maka Milito gelirse fenerin kume dusmesini istemem :D:D.. Derbilerde CAKARIZ .... herturlu
 
Üst Alt