Diego Ribas, Antalyaspor ile Anlaştı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Diego Ribas, Antalyaspor ile Anlaştı!


fft226_mf6217811.Jpeg


Diego Ribas Antalyaspor ile anlaştı. Fenerbahçe’ye büyük umutlarla gelen ve beklentilerin altında kalan Brezilyalı Diego Ribas Antalyaspor’un teklifini kabul etti.

Fenerbahçe’den sezon sonu ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı futbolcu Diego Ribas Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile prensip anlaşmasına vardı. 31 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyordu.

2014-2015 sezonunda Fenerbahçe’nin bonservissiz olarak kadrosuna kattığı Diego Ribas 2 sezon boyunca gösterdiği performansı ile beklentilerin altında kaldı. Sarı-lacivertli yönetim Brezilyalı futbolcuyu sezon sonunda 1 yıl sözleşmesi bulunmasına rağmen gözden çıkardı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK!


Yıldız futbolcuya yurt dışından bir çok teklif var ancak Antalyaspor’un yaptığı teklif Diego’yu cezbetti. Akdeniz Ekibi ile Diego uzun süren görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına vardı. Sezon bittiğinde 3 yıllık resmi sözleşme imzalanacak.

Diego Ribas 2 sezon boyunca Fenerbahçe formasıyla 73 maça çıkarak 8 gol 12 asistlik performans sergiledi. Brezilyalı futbolcu daha önce Porto, Werder Bremen, Juventus, Wolfsburg ve Atletico Madrid formaları giymişti.

Sporcope
 
Hani şu antu çocuklarınca Sneijder ile kıyas yapılan,hatta kıyas yapılması yasaklanan Maradonanımsı Diego değil mi ?
 
Son düzenleme:
Hiç mi hamitten ders almadın.
oturdugun yerden para kazanmak varken ne diye şehir degistiriyon

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!
 
Bizle anıldığı dönemlerde Sneijderden iyi top oynuyordu

O kıyaslamada kariyer olarak değil,sezonluk performans değerlendirildiğinde Diegoyu isteyenler haklıydı

Şuanki performanslar değerlendirildiğinde Sneijder bir tık önde ama Sneijderin bu seneki berbat performansını kurtarmıyor
 
Adamın oynadığı Fb hariç 3 tane Avrupa takımı var, onlardan da sadece Werder Bremen'de ekstra oynamıştı. Diğerlerinde vasat bile değildi. Hangi akla hizmet Sneijder'la karşılaştırdılar bunu Fenerliler o zaman da çözememiştim hala da çözemiyorum. Ezilmişlik duygusu herhalde.
 
lan saçmalamasın antalya yönetimi bir maç zevkimiz var antalya'da onuda elimizden almasınlar eto kesin gider parayı forvete yatırmaları lazım yine sağlam bir forvet her zaman ligde tutar bu leş ligde takımı
 
sneijder klasinin 5-10 mertebe altinda bir tobcu tabi ki fekad

gayet ii ve yetenekli bir tobcu diego, bn pek begenirim

antalya buyuk is yapmis olur basarir ise.
 
Üst Alt