# Diego Ribas Da Cunha | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Diego Ribas Da Cunha


Adnan Polat'ın “Bu takıma maestro lazım” açıklaması taraftarları heyecanlandırırken, Sarı-Kırmızılılar kariyeri belli birini istiyor. İşte tam bu dönemde Juventus'un Diego'yu gözden çıkarması Cim Bom için fırsat olabilir.



Fenerbahçe derbisinin kaybedilmesinin ardından takıma mutlaka bir 10 numara alacaklarını belirten Adnan Polat, gerekli çalışmaları başlattı. Taraftar, bu bölgeye alınacak oyuncunun mutlaka kaliteli, kariyeri belli bir isim olmasını istiyor.



Fanatik'in haberine göre; Cim Bom, Hagi’den beri böyle bir oyuncunun hasretini çekiyor. Yönetim, sponsor desteğiyle sadece Sarı-Kırmızılılar’ı değil, tüm Türkiye’yi ayağa kaldıracak bir transferin peşinde. İşte bu kriterlere uyan, kariyeri belli ve yeniden yükselişe geçmek isteyen önemli bir oyuncu var: Diego! Brezilyalı yıldızın peşinde daha önce Fenerbahçe koşmuş ancak bir türlü bu transferi noktalayamamıştı.



Juve satıyor



Juventus’un yeni teknik patronu Gigi Del Neri, 4-4-2 sistemine uymadığı için Diego’yu gözden çıkarttı. Başarılı çalıştırıcı, İtalyan medyasına yaptığı açıklamada Brezilyalı oyuncuyu satmayı düşündüğünü açık açık belirtti. Müthiş oyun zekası, topla sürati, milimetrik pasları ve jeneriklik golleriyle Diego, uyum sağlaması halinde Galatasaray’ın ikinci Hagi’si olabilir. Juventus’un Elano’ya ilgisi nedeniyle bu transferde Cim Bom, takas artı para formülünü kullanıp maliyeti de düşürebilecek.



Kaynak: Hürriyet



Kaynak Hürriyet olmasına Hürriyet ancak gerek Elano'nun habire Juventus ile anılması gerekse medyaya göre oyun kurucuya ihtiyacımız olmasından ilgilenebiliriz gibi geldi. Ayrıca bu haber çıkmadan baya önce böyle bir haberin olabileceği aklıma gelmişti. Elano + cüzi bir miktar para. Sonuçta o da düşüşe geçti Juventus'ta.
 
Cevap: Diego Ribas Da Cunha



olmaz bu transfer..

ama olsa :eek:



-------------baros--------------



arda---------diego-----------pino



-------cana--------*****-------



çok fantastik birşey cıkabilir ortaya :asd:
 
Cevap: #Diego Ribas Da Cunha



Juventus'un bize para vermesi lazım Elano brzilya milli takında ilk 11 oynayan adam . Diego bırak ilk 11'i ilk 23'e bile giremedi brezilya'da .. Diego+10M euro'ya ancak bu transfer olabilir ..
 
Cevap: #Diego Ribas Da Cunha



Juventus'un bize para vermesi lazım Elano brzilya milli takında ilk 11 oynayan adam . Diego bırak ilk 11'i ilk 23'e bile giremedi brezilya'da .. Diego+10M euro'ya ancak bu transfer olabilir ..



Görkem mantıklı sözler söyle.Diego ile Elano asla bir kefeye konacak elemanlar değil.Elano Brezilya Milli Takımıyla oynasa kaç yazar? Ben Elano'yu da biliyorum, Diego'yu da.Juve Elano ile takasa girmeyi kabul etsin, varsın üste 5 istesin.
 
Cevap: #Diego Ribas Da Cunha



Arkadaşlar bu arada sabit konulara giremiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda? Misal, Transfer Nöbeti başlığı.
 
Cevap: #Diego Ribas Da Cunha



Geçen sene 24.5 milyon € vermiş Juventus.Böyle bir kerizlik yaparlarmı bence yapmazlar:)
 
Üst Alt