# Dieumerci Mbokani Bezua | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Dieumerci Mbokani Bezua






Baros’un yanına partner arayan G.Saray, Standard’ın golcüsüyle sezon sonunda pazarlık masasına oturacak



ÖNÜMÜZDEKİ sezon için transfer rotasını belirleyen G.Saray, Leo Franco’ya imza attırmasının ardından yeni bombalar patlatmaya hazırlanıyor. Özellikle teknik direktör Bülent Korkmaz’ın göreve gelmesinin ardından gol sıkıntısı çeken sarı-kırmızılar, bu sezon hayâl kırıklığı yaratan Nonda ve Ümit Karan’a alternatif isim arayışlarına başlarken, listenin bir numarasında Standard Liege’de forma giyen Mbokani var.



23 yaşındaki yıldız futbolcu için görüşmelerini sürdüren Haldun Üstünel, bu oyuncuyu ikna etmeye çalışırken, Kongolu’nun 5 milyon Euro’luk bonservisi bedelinin yanı sıra yıllık 1.100 Euro’ya oynaması G.Saray’ı düşündürüyor.



BU sene sağ bekte yaşanılan şanssız sakatlıklar nedeniyle bu mevkide birçok oyuncu forma giyerken, Alman basını sarı-kırmızılarının Hoffenheim’ın sağ beki Andreas Beck’le her konuda anlaştığını yazdı. Haberde her iki kulübün bu futbolcu için el sıkıştıkları iddia edilirken, 22 yaşındaki yıldız oyuncunun sezon sonunda G.Saray forması giyeceğinin kesinleştiğine de değinildi.



Dieumerci Mbokani Bezua Kimdir ?



Ülkesi : Kongo

Doğum Tarihi : November 22, 1985 (age 23)

Boy : 1.85

Kilo:75

Oynadığı Kulüpler :

Anderlecht 9 maç - 4 GOL

Standart Liege 58 - 31 GOL



KAYNAK : VATAN



 
Cevap: # Dieumerci Mbokani Bezua



1. Alman basini Andreas Beck´in Galatasaray ile anlastigini yazmadi.

Hicbiyerde böyle bir haber bulunulamaz.Yalan

2. Haberi böyle kaleme alan bir basin organina da inanmamiz beklenemez.

Muhtemelen bu haberde sallamactir
 
Cevap: # Dieumerci Mbokani Bezua



bu adamı 5 milyon €'ya alabileceğimizi düşünen bir gazete bile varmış Türkiye'de. :) 5 milyon €'ysa mâdem, bankadan kredi çekip ben almayı düşünüyorum.
 
Cevap: # Dieumerci Mbokani Bezua



Lincolnun gitmeyecegini düşünürsek elde 3 yabancı kalıyor kewell baros lincoln geriye 5 hakkımız kalıyor franco kaleye beck beke kaldı 3 bence forvet yabancı olacak olacak ama hem iyi hem isimli olacaktır yada 3 hakkımızdan 2 sini forvete ayırıcaz oda bence yanlıs olur özgürcanın gelicegini düşünürsek
 
Cevap: # Dieumerci Mbokani Bezua



keske gelse, ben belçikada yasiyorum, çok iyi bir futbolcu



orta sahaya da defour gelse yada witsel dehst olurdu



kanat oyuncu witsel sol acik sag acik da oynuyor



defour orta sahada bir maestro,



ama gazeteler bunlari bilmedigi için hep basseggio heberleri çikiyor
 
Cevap: # Dieumerci Mbokani Bezua



alınırsa ribery etkisi ortaya cıkarabilecek cok kaliteli bir oyuncu...

gecen yaz talip olunsa en faz 2,5 milyon euroya gelebilirdi ama bu yıl fiyatı ne kadar tavan yapar bilinmez...
 
Cevap: # Dieumerci Mbokani Bezua



Hedefteki isim Bezua



Milan Baros'un yanına golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın 24 yaşındaki Kongolu futbolcuya cazip bir teklif yaptığı öğrenildi.



Harekat başladı

Geçen sezon forvet hattında büyük sıkıntılar yaşayan Galatasaray, Milan Baros'un yanına başarılı bir golcü transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı yönetimin Standart Liege formasıyla Belçika liginde başarılı bir dönem geçiren ve 24 kez fileleri sarsan Mbokani Bezua ile temasa geçtiği öğrenildi.



"Gelirim"

dedi

Kulübüyle 2013 yılına kadan sözleşmesi bulunan Kongolu futbolcu, yıllık 1.1 milyon euro'ya forma giyiyor. Yönetimin Bezua'ya yıllık 2 milyon euro önerdiği ve Kongolu oyuncudan "gelirim" yanıtı aldığı belirtildi. G.Saray'ın bir kaç gün içinde, Standart Liege'in kapısını çalacağı ve bonservis pazarlığı yapacağı ifade edildi.



Fotomaç
 
Cevap: # Dieumerci Mbokani Bezua



Seyrettim birkaç kere tv'de. Hani deriz ya "at gibi adam" diye, işte tam Mbokani'lik bir sıfat. Bu adam bildiğin at, tam bir Afrikalı 9 numara. Umarım gerçekleşir bu transfer...
 
Cevap: # Dieumerci Mbokani Bezua



büyük futbolcu gecen yıl alınsa 1,5/2 milyon euroya alınabilirdi ,bu yıl ne eder bilinmez..
 
Cevap: # Dieumerci Mbokani Bezua



Forvet hattını Bezua ile güçlendirmek isteyen yönetim, bonservisi için Standard Liege ile temasa geçti. Liege, 2013'e kadar sözleşmesi olan Beuza için 5 milyon euro istedi ama açık kapı bıraktı. Bütçeyi hesaplamayı düşünen sarı-kırmızılılar pazarlık için karşı taraftan söz aldılar. 24 yaşındaki Kongolu, Galatasaray'ın yıllık iki milyon euro'luk teklifini

kabul etmişti.
 
Üst Alt