Diğer Öneriler | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Diğer Öneriler


06.19.1993 tarihinde Dublin'de Turk bir baba ve Irlanda'li bir anne tarafindan dunya'ya getirilen Neil Yadolahi bu sezon'nun basinda EPL'de mucadele eden Burnely takimina St. Kevin's Boys isimli Irlanda ekibinden transfer olmustur. Daha henuz 16 yasinda olmasina ragmen 186 cm boyunda olan (190 cm'yi simdiden asmis oldugunu iddia edenler de var) Neil Irlanda U-17 milli takiminda da oynamaktadir. Oyun stili ve hirsli yapisi ile genc bir Rio Ferdinand'a benzetilen Neil Burnley'e transfer olali daha 3 ay olmus olmasina ragmen yakin bir zamanda West Ham United'a gidebilicegi konusuluyor. Su an ihtibari ile Irlanda'nin en cok gelecek vaad eden genc oyuncusu olarak soz ediliyor kendisi hakkinda. Hem Galatasaray'in hem de Turk milli takimlari'nin yakindan takib etmesi gereken bir isim Neil Yadolahi.



474144-2.jpg
 
# Balazs Dzsudzsak



ovidiu-dananae-balazs-dzsudzsak-2009-8-12-16-13-39.jpg


Balazs Dzsudzsak​



klübü: PSV Eindhoven istatistikleri: bu sezon ;44 maç 16 gol 13asist

geçen sezon; 37 maç 11 gol 6 asist

yaş :23

boy:
1.79 kilo:72 uyruk : macaristan 24 kez milli forma 1 gol

mevkii: ofansif ortasaha sol (sağ)



Hollanda liginde oynayan futbolcu büyük ihtimalle zaten hocamızın takibindeydi bazı forumlarda araştırma yaparken rastladığım dedikodular galatasaraya gelebileceği yönünde ; zaten hocamız da hollandalı biliyosunuz o yüzden nokta transfer olacaktır.Scout bölümüne açacaktım zaten ama dedikodu da olsa taraftar forumlarında adının GS ile anılması bende büyük heyecana yol açtı, o heyecanla da hemencecik sizle paylaştım ;hal böyle olunca da analizini yapmak daha da zevkli ve anlamlı oldu sanki.



özellikleri:

sol ayağı raket gibi zaten kendisi frikik ustası fakat lincoln veya elanoyla karıştırmayın karşınızda alexe ders verebilecek bir sol ayak var.En önemli özelliği çabukluğu ve birebirde adam eksiltme kabiliyeti olarak gösteriliyor.Sağ kanatta da görev verilirse oynayabiliyor. Ortalarına gelince asist sayıları ortada.



fiyatı hakkında fikir sahibi değilim sadece arsenal ile oldukça anılmış fakat transferi gerçekleşmemiş , herkes sürekli ingilterenin büyük bir takımına gideceğini düşünürken acaba galatasaray mükemmel bir transferin peşinde mi?



başarıları:




Debrecen (eski kulübü)2008 de psv ye transfer olmuştur(5 yıllık)



* Macaristan Ligi: 2004-05, 2005-06, 2006-07

* Macaristan Kupası: 2007 (finalist)

* Szuperkupa: 2005, 2006, 2007



PSV



* Eredivisie: 2007-08

* Hollanda Süper Kupası: 2008



Bireysel



* Macaristan'da Yılın Futbolcusu: 2007

* Dünyada Haftanın Futbolcusu: 17 Ağustos 2009

* Eredivise Ayın Futbolcusu: Ocak 2010

* Eredivise Haftanın Takımı: Kasım 2009

* Eredivise all-star takımı: 2009[12]

* Eredivise en iyi asistçi: 2009 (32 maç 15 asist)[13]

* Eredivise En İyi Serbest Vuruş Kullanan Futbolcu: 2009 (4 kere)



YouTube - Best Of Balázs Dzsudzsák (PSV Compilation)
 
Cevap: Galatasaray yeni Kewell ını buldu mu ?



Ajax maçında izlemiştim inanılmaz goller atmıştı. Ondan sonra izlemedim durumunu bilmiyorum.
 
Cevap: Galatasaray yeni Kewell ını buldu mu ?



çok deli bir adam bu yahu.. psv'den çok daha büyük bir kulübe geçer düşüncesindeyim. bonservisi de tuzludur bunun.
 
Cevap: # Balazs Dzsudzsak



Bu adamı almamız,ya da bu adamın bize gelmesi imkansız.Avrupa'nın dev kulüpleri bu adamı bize bırakmaz.Zaten bu transfer sezonunda olmasa da ondan sonraki sene büyük bir takımda forma giyecektir muhakkak.
 
Cevap: # Balazs Dzsudzsak



en az 15 milyon euro eder onu ne biz verebiliriz ne de oyuncu gelmek ister. şampiyonlar ligine gidemessek çok iyi oyuncular beklemeyin.
 
Cevap: # Balazs Dzsudzsak



Gerek var bence. Genç ve gelecek vaat eden yabancı bir futbolcu alamıyoruz. Ribery'den sonra Gio olacak ilk kez belki de.



Mustafa Pekdemek "en az" Dzsudzsak kadar iyidir. Yabanci yerli pek fark etmez, futbolcunun iyisi iyidir. Ribery Turk futbolunda bir devrimdi, elimizden kacirdik. Allah Gio ile yeni bir koz, yeni bir sans verdi elimize, umarim bunu yuzumuze gozumuze bulastirmayiz. Zira her yenilgiden sonra mirildanmalar oluyo ve bir gun bu cocuga da karsi olucaklar.



Gio basta olmak uzere, Caner Erkin, bunlar resmen elimizde olanlar. Mustafa Pekdemek, Alper Potuk, Aykut Demir, Sezer Ozturk, Yigit Gokoglan, Aydin Karabulut ve kaleci Gokhan Degirmenci, bunlarda izlenilmeye alinmasi gereken ciddi potansiyeller.
 
Üst Alt