Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri - Sayfa 27 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Digiturk bi arkadaşa ilk ay bedava, 3 ay 75 tl , kalan 8 ay 120 küsür tl teklif etmiş. ödemeye de sezon başladığında başlayacakmış, ben ne zaman arasam bu fiyatları bulamıyorum yaw, minimum 15 ay taahhüt istiyorlar bir de. arkadasa gelen teklif cok cazip esasinda. birkac yildir bein connect kullaniyordum ama hemen hemen ayni paraya denk geliyor boşuna ödüyorum bein connect'e, durmadan sorun cikarmasi da cabasi. yıl bazında 300 tl daha fazla verip digiturk bağlatmak daha mantıklı bu sezon için sanki. i*ptv kullandim bir dönem ama 1 dk geriden gelmesi ara sıra donması , donacak stresiyle maç izlemesi vs. vs. değmiyor

her neyse, sonuc olarak bu arkadaşa gelen teklifin bana da gelmesi için ne yapmam gerekiyor bilen var mi
Yeni üye olacaksın sanırım. Ayda 70 liraya bir teklif vardı. Ama sana tavsiyem bulaşma. Zaten son seneleri. Bunca zamandır bein connect'te izliyorsun bir sezon daha izle. Ben çok uzun yıllardır uydudan Digiturk ten izliyorum. Sanırım gelecek sezon ben de bein connect'e geçerim. Zira son seneleri. Sözleşme yapmaya değmez.
 
Digitürk bir haftada iki defa aradılar. Bu ay fatura yok. Diğer 5 ay 70 tl fatura, sonraki 6 ay 155 TL istiyorlar. İstemiyorum dedim. Süslüyorlar.
 
Paylaşıldı mı bilmiyorum, ama görmeyen ilgilenecek arkadaşlar varsa n11.com kanalıyla Digiturk'ten taraftar paketi 100 tl indirim kuponuyla 488'e geliyor.10 Ağustos'a kadar geçerli yazıyor.
Lig ne kadar leş olsa da ortalama bir maçın fiyatı 12.8 tl ucuz gibi.İlave olarak lige yeni çıkan takımlardan birinin tüm sezon maçları hediyeymiş.


 
BeinConnect
Süperlig paketi (Android SmartTV olan) 74 TL

Bunu daha uygun alabilme yolu var mı?
İP TV falan değil. İndirim kuponu veya arayıp pazarlık yapma gibi deneyimi olan var mı?
 
Süper Lig yayın hakları Katarlar almayacak diye öngörüde bulunuyoruz ama pek öyle görünmüyor gibi. Önce Bundesliga şimdi de Premier Lig'in yayın haklarını almışlar.
 
Üst Alt