Digiturk Play 2017/18 Sezonu Fiyatları | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Digiturk Play 2017/18 Sezonu Fiyatları


Bu sezon standart kaliteye 500 tl, yüksek kaliteye 600 tl fiyat biçmişler. Hani diyordum en fazla 400-450 olur ama biraz fazla kaçmış bence. Sezona yayınca standart kalite aylık 55'e, yüksek kalite 66 tl'ye geliyor. Üzerine 20-25 daha koyunca zaten eve bağlatıyorsun 18 takım + birkaç belgesel film kanalını HD olarak. Bu fiyatları veriyoruz bir de 1 dakika geriden seyrediyoruz. 2006'dan 2014'e digiturk, 2014'ten 2017'ye digiturkplay kullanmış biri olarak artık bu platformu kullanmayı düşünmüyorum. Geçen sene neredeyse bu fiyatların yarısına alıyorduk sezonluğu. Bu sezon ip arayışına giriyorum, güvenilir varsa özelden bilgilendirirseniz sevinirim.
 
3 yıldır 3 arkadaş ortak alıyoruz.
Onlar FB ve Beşiktaşlı. Derbileri ev sahibi izliyor.

Böyle olunca çok makul geliyor. DonanımHaber den böyle konuları kovalarsaniz cuzzi miktara izlersiniz.
 
Ben Kodi kullanıyorum.
Lig Cl Epl adını sayamadığım bin bir türlü kanal, Movie4k vs...
Yükledim amazon tv stick'e 120 mbit İnternet çektim çok rahat izleyebiliyorum.
Artık evcil oldum dışarı bile çıkmak istemiyorum...

P9 Gscimbom Mobile
 
full lig maçları 250-275 tl olduğu zamanlar ben de kullanmıştım. o dönemde ücretine göre gayet iyiydi, şimdiki gibi yüksek kalite, düşük kalite olayı yoktu. sonradan o zımbırtıyı çıkartıp, fiyatları yükseltince almayı da bırakmıştım. bu sene eve bağlatayım dedim paket sistemi değişip uçuk rakamlar çekmeye başladılar. ben de beklemeye geçtim. şuan, geçen senenin kredi kartı kampanyasından yararlanan müşterilere 59*12 şeklinde fiyat çekiyorlarmış. yeni üyeliklere de benzer fiyatlar gelip, mobil ligtv de verirlerse alırım, yoksa işim olmaz. anamızın karnından ligtv ile doğmadık.
 
150 liralık faturam 119 liraya düştü. Ben çok memnunum. Tvden huzurla izliyorum. İnternetin çok kötü olduğu ülkede digitürk play kullanmak iyi cesaret ve sabır işi.
 

4849513bbc2b9decd2e2065a1dfd3617.jpg


Play Store'da var ama tutorial okuman lazım. Addon ve Plugin indirmen lazım.
Biraz becerin varsa yapabilirsin.
Ben bilgisayara indirip amazon sticke yükledim.
İnternetin en az 50 mbit olması lazım yoksa hiç bulaşma.


P9 Gscimbom Mobile
 
13-14 ve 14-15 sezonunun başında evde digiturk vardı başakşehirden 4 yedikten sonra iptal ettirmiştim o gündür internetten belirli siteler,periscope iyi idare ettim şimdi instagrama canlı yayın özelliği de geldi ordan daha rahat olur artık hala arıyorlar teklif yapıyorlar bidaha para vermem bunlara
 
Kullanan var mı digiturk play?
İş sebebiyle sabit bir adreste olamadığımdan dolayı kutu yayın alamıyorum, maçları düzenli olarak takip edebilmenin tek yolu digiturk play. Dışarıdan sadece Galatasaray maçlarını izlesem yıllık masrafım 750 tl yi geçiyor.
Bu anlamda da digiturk play almak mantıklı olur mu diye düşünmüyor değilim.
Kullanan varsa düşüncesi nedir, görüntü kaliteleri hakkında bilgisi olan var mı? Almaya değer mi?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt