Digiturk'ten Ero-tik teklif! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Digiturk'ten Ero-tik teklif!


Şike soruşturması sonrası bazı takımların küme düşmesi gündeme gelince LigTV aboneleri iptallere başladı. Digiturk ise "İptal etmeyin, size iki ****** kanalı ücretsiz açalım" gibi ilginç teklifler sunuyor.



i.php




Emniyet'in 10 gündür sürdürdüğü futbolda Şike Soruşturması'nın her alanda yankıları devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan LigTV'nin de krizden en çok etkilenen kurumların başında gelmesi bekleniyor. Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınmasının ardından Fenerbahçe'nin küme düşeceği iddiaları sonrası çok sayıda sarı-lacivertli taraftar, Digiturk aboneliklerini iptal ettirmeye başladı. Digiturk yetkilileri bu iptallerle ilgili bilgi ve rakam vermekten kaçınırken, ortaya bir çok iddia atıldı. Digiturk yetkililerinin kabul etmediği ancak geçtiğimiz bir hafta süresince aboneliklerini iptal ettirmek için Digiturk'ü arayanlara, "Fenerbahçe'nin küme düştüğü kesin değil. Aboneliğinizi iptal etmeyin, size iki ****** kanalı bir ay ücretsiz açalım. Sinema paketi veya süper paket verelim" şeklinde teklif yapıldığı iddia ediliyor.



GALATASARAYLILAR DA KIZGIN



Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar da kulüpleri soruşturmayla ilgili olmasa da Digiturk'e cephe almış durumda. Sarı-kırmızılı taraftarları kızdıran gelişme ise önceki akşam Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasının ardından yaşandı. Yıldırım'ın Metris Cezaevi'ne gönderilmesi sonrası LigTV'de Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği tarihi maç yayınlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu olaya büyük tepki gösterip kanalı telefon yağmuruna tutarken, dün sabah bir çok taraftar LigTV aboneliklerini iptal etmeye başladı.



Kanal yetkilileri ise yayın akışının son anda değişmediğini, bunun haftalık olarak basın kuruluşlarına gönderildiğini belirtip olayda kasıt olmadığını belirtiyor.



LigTV'nin 1 milyon abonesi var



Geçtiğimiz sene yenilenen yayın hakları ihalesine, yaklaşık 400 milyon doları gözden çıkarıp 2014 yılına kadar hak sahibi olup sınırlarını zorlayan Digiturk, şike soruşturmasının ardından düşen 'marka değeri' ve kulüp taraftarlarının tepkileri nedeniyle zor durumda. 1 milyonu LigTV abonesi olmak üzere 3 milyona yakın üyesi olan Digiturk'ün kulüplerin küme düşme tehlikesi ve abonelik iptalleri sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na sözlü olarak ihalenin yenilenmesini isteyebileceğini ilettiği öğrenildi.



Sabah
 
Cevap: Digiturk'ten Ero-tik teklif!



alemdar abide gecen lig tvyi iptal ettiricektim son anda vazgectim demisti bana hmmmm
 
Cevap: Digiturk'ten Ero-tik teklif!



Bu arada Alalh bunların cezasını versin insanların kanını emdiler simdi de tahtlarını akybedeceklerini anlayınca abuk sabuk işlere sarıldılar! ben şahsen dıgıturk almıstım sonra ıptal ettim, iptal edince kalan ayların parasını odemek zorundaymısız ( aslında oyle degil, tuketıcı hakem heyetıne basvurdugunzda bu odemeyı yapmıyorsunuz cunku o ımza tuketıcı aleyhıne agır sartlar ıcerdıgınden gecersız sayılıyor hatta daha once aynı yontemle baska bir abonelıgımı de ıptal etmıstım ) neyse 300 lira ufak para, ugrasmayalım hakem heyetıyle fılan oderız 300 lırayı kapatırız bu muhabbeti dedim. o sırada aksilik oldu ısler rast gıtmedi 300 lırayı odeyemedık sonra ıcraya verdiler o 300 lıra oldu sımdı 1000 lira, simdi hic oduyemıyoruz ogrenci butcesiyle :D gıdıp hakem heyetıne basvursam sımdı ıs ısten gecmıs aavukat masrafları gırmıs araya! valla cok kotu bır durum Allah bu ve bunun gıbı cıkarcı kuruluslara fırsat vermesin, yoksa vatandasın kanını emerler kanını! inş bu şike muhabbetine Ligtv tarihe gomulecek ve bune en cok ben seviencegim. Aslında supğer lıgın yayın hakkını d smart alsa sahane olur! tek uydudan, tek abonelıkte n hem lıg hem avrupa macalrını ızlemıs oluruz. ebn sahsen hemen satın alırım
 
Cevap: Digiturk'ten Ero-tik teklif!



digitürk insanı cok zorluyor. bunu bir tehdit olarak algıladım ben. acaba bayanlarlada konuşurkende bunu teklif etmişlermi:)
 
Cevap: Digiturk'ten Ero-tik teklif!



zuhahaha yarın arıycam digiturku bakalım bu teklifi yapıcaklarmı yapmazlarsa ben teklif edicem bakalım ne diycekler.



sesi kaydedebilirsem koyarım
 
Cevap: Digiturk'ten Ero-tik teklif!



İlginç bir teklif gerçekten. Lig tvyi iptal ettirecektim ama şu olaydan sonra evdeki konseyi toplayıp bir kez daha düşünmek için baskı yapacağım. Şans ayağımıza gelmiş resmen. Sevgiler renkdaşlar



i am happy :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
 
Üst Alt