Digiturk'ten Şifresiz Spor Haber Kanalı: beIN Sports Haber | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Digiturk'ten Şifresiz Spor Haber Kanalı: beIN Sports Haber


781492.jpg

Digiturk Üst Yöneticisi (CEO) Yousef Al-Obaidly, Digiturk’ün, beIN çatısı altına girmesinin ardından Türkiye'deki yatırımın hacminin 12 milyar TL’ye ulaştığını bildirdi.


Al-Obaidly, bir yıl önce uluslararası beIN Media Group tarafından satın alınan Digiturk’te yaşanan değişim süreci, son gelişmeler ve hedeflere ilişkin düzenlediği basın toplantısında, genç nüfusu, büyüyen istikrarlı ekonomisi, insanların spor tutkusu ve içerik geliştirme konusunda bölgesel bir merkez olarak sunduğu fırsatlarla Türkiye’nin, beIN Media Group için çok cazip bir yatırım ülkesi olduğunu söyledi.

Al-Obaidly, Digiturk’ün, beIN çatısı altına girmesinin ardından Türkiye’deki yatırım hacminin 12 milyar TL’ye ulaştığını ve bu yatırımların önümüzdeki dönemde de artarak süreceğini bildirdi.

Geçen yılın kasım ayında gerçekleşen Süper Lig yayın hakları ihalesini 5 yıl için KDV dahil 3 milyar dolarlık teklifle kazandıklarını hatırlatan Al-Obaidly, bu rakamın, Türkiye’ye duydukları güvenle birlikte Türk futbolunun taşıdığı yüksek potansiyele inançlarını da gösterdiğini kaydetti.

Digiturk'ün bugüne kadar toplam 6 milyar doları aşan yatırımla Türk futbolunun en büyük destekçisi olduğunu vurgulayan Al-Obaidly, Premier League’den La Liga’ya, Bundesliga’dan Şampiyonlar Ligi’ne kadar dünyada en çok izlenen liglerin ve F1’den Moto GP’ye, Davis Cup’tan NBA’e kadar en popüler spor organizasyonlarının yayın haklarına sahip olan beIN Media Group'un prestijli portföyüne Süper Lig ve TFF 1. Lig’i eklemekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Al-Obaidly, "Son 17 yıldır olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da Türk futbolunun en büyük destekçisi olacağız. Amacımız, Türk futbolunu globalleştirmek. Çünkü Türk futbolu bunu hak ediyor." dedi.

Al-Obaidly, Türkiye’ye güven ve inançlarının tam olduğunu, yatırımlarını artırarak sürdürme kararlılığında olduklarını söyledi.

Digiturk'un yeni spor haber kanalı "beIN Sports Haber"

Yousef Al-Obaidly, 2017-2018 futbol sezonunda, şifresiz spor haber kanalı beIN Sports Haber'in yayına başlayacağını, yeni kanalın her gün 4 ana haber kuşağıyla birlikte her saat başı haber programı yayınlayacağını, tüm sporseverlerin ulaşımına açık olacağını, yayın akışında özel haberler, röportajlar, özel dosyalar ile yarışmalar ve spor magazin programlarının da yer alacağını bildirdi.

Al-Obaidly, son bir yıl içinde Süper Lig maçlarının yanı sıra beIN Gurme tarafından üretilen yerli içeriklerin uluslararası arenaya ihracı yönünde önemli yol katettiklerini, Digiturk’ün beIN Gurme kanalının Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde yayına başladığını söyledi.

Süper Lig karşılaşmalarının beIN’in faaliyet gösterdiği Fransa, ABD, MENA ile Asya-Pasifik bölgeleri ile Sahra Altı Afrika'da yayınlanmaya başladığını bildiren Al-Obaidly, " 2015 yılında Türkiye'den 250 milyon dolarlık içerik ihracatı yapıldı." dedi.

Al-Obaidly, kurum ve sektör olarak karşılaştıkları zorlukların başında Türkiye’de internet üzerinden korsan içerik yayınının geldiğini belirterek, illegal yayınların her yıl 1 milyar TL civarında değer ve 150 milyon TL düzeyinde de vergi kaybına neden olduğunu savundu.

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 125 internet sitesi listesindeki 8 sitenin illegal yayın yaptığını iddia eden Al-Obaidly, gerekli caydırıcı düzenlemeler ve cezai yaptırımların artırılmasıyla korsan yayınların önüne geçilmesi halinde Türkiye’nin vergi gelirine yıllık 100-150 milyon katkı sağlanabileceğini kaydetti.

Al-Obaidly, Game of Thrones dizisinin yedinci sezonunun Türkiye’de ilk kez ABD ile aynı anda, dublaj ve alt yazı seçenekleri ile yayınlanmaya başladığını da bildirdi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
NTVSpor'un Fenerbahçe yandaşlığından ve A Haber'in, ota boka verilen o kırmızı bandından kurtulmuş oluruz böylelikle.
 
maç özetide neymiş? siz uygun fiyata maçı izletmezseniz bizde korsan izleriz maçları. Güzellik yapmak istiyorsanız Hd fiyatlarını düşürün.
 
Üst Alt