Dilmen: "Belhanda'nın kırmızı kartı gereksizdi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dilmen: "Belhanda'nın kırmızı kartı gereksizdi"


Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Antalyaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen, Belhanda'nın kırmızı kartının gereksiz olduğunu, Galatasaray lehine ikinci yarıdaki iki pozisyonda da penaltı verilebileceğini ve Antalyasporlu Maicon'un atılması gerektiğini söyledi

younes-belhanda-galatasaray_1xdd2jvbaqakg1xn9q6x9airb1.jpg


Dilmen ilk yarının ardından şunları söyledi:

"Türk Telekom'da özellikle Fatih Terim'in takımları ilk 15 dakikada etkilidir. Hamza hocanın takımı buraya Galatasaray'ı yenmeye değil, fark atmaya gelmiş. Açık oynamak için gelmişler. Maçın başında golü yediler. Büyük takımda büyük oyuncular cezayı keserler."

Dilmen'in maç sonu yorumları ise şu şekildeydi:

"Belhanda'nın kırmızı kartı gereksiz oldu. İkinci sarı gereksizdi. Bana göre ikinci yarıdaki iki pozisyonda da Galatasaray lehine penaltı verilebilir. Antalyaspor'da Maicon'un Serdar Aziz'e yaptığı müdahalede kesin atılması lazımdı."

"Galatasaray gollerini ve pozisyonlarını kontrataktan buldu. Bu tip maçlarda 3-0 olduğu zaman ne yaparsan yap oyuncular psikolojik olarak rahatlıyor. Bu rahatlıkla 70'e kadar gitti Galatasaray."
 
Rıdvan bile bunu diyorsa siz düşünün artık. Maicon un 3 tane sarı kartını atladı. Verdiği sarı kartta da 3 porsiyon sayıyor, zaten ilk yarı 3 kartlık faulu vardı. Hakemlerin elinden iyi kurtulduk bu maç. ikinci sarı haksız ama orada Belhanda nın salaklığı daha fazla.
 
ilk pozisyonu tam göremedim ama ikiinci pozisyon cok sacma böyle pozisyona kirmizi veriliyorsa oyuncu kalmaz sahada.
zaten faith terim mactan sonra aciklamasinda bu anlasiliyor hakliysen bile o kart yemicen.
akilli olacan yani zaten onun pesindeler.
 
Üst Alt