DisplayMate: "Dünyanın en iyi telefon ekranı, Galaxy S8'de" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

DisplayMate: "Dünyanın en iyi telefon ekranı, Galaxy S8'de"


infnity-display.jpg

Ekran optimizasyonuna odaklanan DisplayMate, Galaxy S8'in ekranında yaptığı testler sonucunda Samsung'un telefonunun piyasadaki en iyi telefon ekranı olduğu sonucuna vardı.

Testte Galaxy S8'in Super AMOLED Infinity Display ekranının 3K çözünürlüğe yaklaştığı (2960 x 1440 piksel, 570 ppi), parlaklığın ise 1.000 nit'e ulaştığı ortaya çıktı. DCI-P3 renk gamının yüzde 113'ünü, sRGB / Rec.709 gamlarının ise yüzde 142'sini isabetli biçimde kapsayan ekran, yüksek ortam ışığı altında bile renk isabetini kaybetmedi. Galaxy S8 aynı zamanda UHD Alliance for Mobile HDR Premium sertifikalı ilk telefon olma özelliğini de taşıyor, yani Galaxy S8 sahipleri, "yüksek dinamik aralık" (HDR) içeriğin tadını çıkarabiliyorlar.

DisplayMate'in testleri, Galaxy S8'in dört farklı ekran modunu, üç renk gamını ve beyaz noktayı ayarlamaya yönelik bir seçeneği desteklediğini söyledi. Bu ekran modları, testlere göre Galaxy S7'ye kıyasla daha yüksek bir renk isabeti sunuyor. Bunun yanında S7'nin ekranına kıyasla bakış açılarında da iyileştirme var. Ancak güç tüketiminde belirgin bir fark yok gibi görünüyor.

chip.com.tr

> Galaxy S8 OLED Display Technology Shoot-Out
 
Şu an 2k ekranli telefonumla tapatalkda pixel sayiyorum kendimi çok ezik hissediyorum

4k 8k ne zaman çıkacak

_________________________

fapatalk'dan gönderildi.?
 
Olsun 700 Euro etmez. Helede s7 şu aralar 380€ civarında indirimlere düşmüşken


Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
 
750$'a bende satılsam, bende en iyisi olurum.

750$'a ABD'de 132 ekran LED TV satılıyor.

Telefon tamamen oyuncak oldu tüm Dünya'da.

Herkes ihtiyacı kadar kullanmadığı sürece firmalar kazıklamaya, bizim ülkede de malum parti ve yandaş şirketler kremsiz sevmeye devam edecekler.
 
Üst Alt