GSC Haber - Divan Kurul Toplantı | Saat 16.00'da | GSTV - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Divan Kurul Toplantı | Saat 16.00'da | GSTV


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Duygun Yarsuvat tehlikeli bi herif

Dursuncu net

Guvenmemek gerek
Kendisi baskanlik koltuguna oturtulmadi mi? Bir nevi kuklaydi yani. Ben mi yanlis hatirliyorum? Yok, Ben dogru hatirliyorum, amcanin konusmaya, elestiri yapmaya hakki yok, baskalari tarafindan durtulmuyorsa yine.

Ben, sahsen klubun koklerinin boyle bir Iiseye dayanmasindan dolayi gurur duyuyorum. Digerlerinden farkimiz kultur anlayisimiz. Ama ikide bir ayar vericez diye control freak moduna gecmelerini de sevmiyorum.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Buradan da gördüğümüz üzere adam satıp borç ödeyeceğiz para üretemiyoruz diyor. Kardeş doğru diyorsun en büyük gelir kalemimiz oyuncu satmak olur zaten ama gel gelelim siz bonservissiz bir sürü fırsat transferi yapıp cebinden ekstra para çıkmadan kadroyu kaliteleştirirdin
 
Hata nerdemi? Ilk hafta forvet getirirsen simdi küfür eden olmazdi. Ikinci forveti sonuna kadar bekletip, o adam firsat transferi olacak desen taraftar sabirli olurdu .
 
Mustafa Cengiz bizim tek derdimiz forvet olsun diyor...22 milyon euro kaybettik forvet olmadığı için...Sinir sistemimiz alt üst oldu.


dogrumu bu?!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt