Divan Kurulu Basına Kapatıldı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Divan Kurulu Basına Kapatıldı!


Galatasaray Kulübünün nisan ayı olağan divan kurulu toplantısı, basına kapalı olarak yapılıyor.

Gayrettepe Dedeman Otel'de gerçekleştirilen toplantıda, kulüp başkanı Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyeleri Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, İsmail Sarıkaya, Can Topsakal, Ural Aküzüm ve Hasan Murat Atay hazır bulundu.

Divan kurulu başkanı İrfan Aktar, toplantının kapalı oturum olarak düzenlenmesini talep eden bir önerge bulunduğunu duyurdu. Yapılan oylamada, toplantının medya mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Bu kararın ardından, medya mensupları salondan çıkarıldı.

Öte yandan, divan kurulu üyesi Serhat Özalemdar, alınan bu karar sonrası tepki gösterdi. İrfan Aktar ile sözlü tartışma yaşayan Özalemdar, toplantı salonundan ayrıldı.

beIN SPORTS
 
içip içip "ne olacak lan bu Galatasaray ın hali" muhabbetinden sonra en son askerlik anılarını anlatıp dağılacaklar demek ki
 
Neyse işin özü şu adamlar kendilerini Galatasaray'ın sahibi gibi görüyorlar onun için Galatasaray taraftarının kulübü hakkında bilgi almasını önemsememeleri normal. Yani diyeceğim şu beyler göründe ona göre davranın artık uyanın yani.
 
Serhat Özalemdar, divan kurulu toplantısının basına kapatılmasına tepki gösterdi ve toplantı salonundan ayrıldı. (
1f4f7.png
: Sporx)


C9NXiOJWAAEUfB0.jpg:large
 
Kendilerini Galatasaray'ın sahibi görüyolar çok normal.

Dışarıda ki taraftar kıcını patlatsa oraya müdahale edemeyeceği için dursun çok rahat, zaten o yüzden taraftara bu kadar giderli konuşabiliyo.

Bu kulüp satılmalı, bu yönetim şekli hep yerinde saydıracak kulübü.
 
Üst Alt