Diyarbakır’da Bir Kişi, Yan Yana Yürüyen Çifte Saldırıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Diyarbakır’da Bir Kişi, Yan Yana Yürüyen Çifte Saldırıyor!


Ne mal insanlar var... Sanane cevir kafani bak oteki tarafa, sana ne batiyor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeşimin ellerine sağlık bir güzel yumrukları çakmış.it herif sonradan gelip kıza saldırıyor o şemsiyeyi alıp götüne sokmak lazım aslında
 
Agzini burnunu kirsalarmis keske.

Demin internette gördüm manyagin biri de eline büyük bir cekici alip Atatürk heykeline vuruyordu, arkadan biri gelip üstüne zipladi sonra da sanirim orada dövdüler.

Ellerine saglik, böyle manyaklar ancak siddetten anlar.
 
Ülkede artık, asker, polis, savcı ve hakim kalmadığı için bu tip olaylar hızla artacak.

Teş başlılık ve din üzerinden yalan bir yönetim sonu buralara getirir, tarihte hep örneği vardır.

Normal şartlar da, artık devletin gücünün yetmediği bu tarz olaylar da, halkın halk olup bu tip canlıları toplum içinde linç etmesi gerekiyor.

Ancak bu adamın da GBT ve seceresini çıkarın kesin bir istihbarat kurumumun muhbiri veya ajanıdır.

Arkadan destekli provokasyon yaratılmaya çalışılıyor ufak ufak.
 
Oha kadına da vurmuş orospu evladı.
İzlerken ben bile delirdim adamı düşünemiyorum. En can sıkıcı nokta da etrafta kavgayı ayırmaya gelen vatandaşlar. Sakin bir yerde olacak böyle şeyler ki komalık edene kadar döveceksin. Bir daha bırak böyle şeylere olay çıkarmayı bir çift gördüğünde yolunu değiştirsin.

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
yok ya bu millet millet degil sonrada gavur mavur begenmezler, insan bi medeni ögrenir, yazik olan ayni oksijeni tüketiyoruz
 
Hava yağmurlu. Tek bir şemsiye var ki belki iki kardeş paylaşmış ıslanmamak için. Çift olsads sanane be adam sanane yani.

Bu arada herifin burnunu kırmış diyorlar. Herif diyarbakarın namuz bekcisi olmak istedi oç oldu.
 
bu picin akli dengesi bozuktur, degilse daha vahimdir, aslinda orada iyi bir dayak hakti ona
böyle o.cocugunun üzerinden dinimize saldiranlar ima edenlerde bu adamin familyasindan
 
Dayağı yemiş, oturmuş aşağıya pislik yobaz, etrafta ayıracak insanlar olmasa ilk yumruğu yediğinde topuklarını kıçına vura vura kaçardı, bir de adama gücü yetmeyince kadına saldırıyor şerefsiz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bunlar hep Ortadoğu ahlakı; bastırılmış duygu sonucu ortaya çıkan tepki. O tepkiye linçle yanıt vermek.

Neden çünkü adalet yok. Döven, linç eden de biliyor polise verseler serbest kalacak. En azından dayağını yesin.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sosyal linçe uğramalı normal şartlar altında ama eminim ki sırtını sıvazlayıp "aferin iyi ders verdin namussuzlara " diyeni çoktur.

Hakkında soruşturma açıldı mı acaba ?
 
Şerefsiz kıza saldırınca ben burda küplere bindim , hastanelik etseymis keske

Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01
 
Olum adam sevdigin kizami sarildida ayirmaya calisiyon. Derdin ne isin gücün yokmu? Allah bilir dayak yedigi icinde sikayetci olmustur o arkadasdan

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Bu olaylar 10 yillardir oluyor, sosyal medya ve artik her yerde kamera/Telefon oldugu icin gözümüzün icine sokulmasi, yeni oldugu anlamina gelmiyor... Bu konularda bir geriye gitmek yok, sokaklara sosyolojik bir bakis acisi ile yaklasirsak, aslinda pozitif bir degisim oldugunu söylememiz gerekir.

Bir zamanlar ülkede cogu mahallede öyle bir kiz ile kol kola samimi dolasamazdin, oyarlardi adami annem. 30-40 yas üstü cogu basi acikTürk kadinlari, kadinligimizi unuttuk diye feryat ettiler. O tepki, bu baski diye, hep kot pantolon giymeye hapis oldular cünkü 10 yillarca.

Spesifik örnekten ilerleyerek anlatayim. Artvin´den sehirlere göc eden, kocaman bir generasyon böyle helak oldu. Istanbul´a, Bursa´ya geldiklerine bu insanlarin basi acikti. Yada maksimum anadoludan bildigimiz bas örtüsü vardi. O kadinlar mahalle baskisindan dolayi önce kapandi, öyle öyle basladi, sonra bir cogu zaman ile salvar altina girdi.

90´larin sonundan beri bir degisim havasi var. Kadinlarin ve genc kizlarin yeni bir özgüveni var. Moda´ya uygun, oldukca gösterisli, ve acik bir sekilde dolasiyorlar. Kadin-Erkek iliskisi daha özgüvenli bir sekilde meydanlarda yasaniyor, ve bunu kaldiramayan sayili öküzlerde var elbet.

Ancak bir 10-15 sene önce o mahallede, sarmas dolas gezmek bile mümkün degildi belkide. Ve cift individuell bir öküzümsü tepki gördü, ve savunmasini bildi, 15 yil önce toplumsal bir linc ile karsi karsiya kalabilirdi o mahallede.
 
Son düzenleme:
Üst Alt