Doğu K. Final | Chicago Bulls 1-4 Miami Heat | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Doğu K. Final | Chicago Bulls 1-4 Miami Heat


NBA_Do%f0u.png


chicago%20bulls.png
Vs.png
miami%20heat.png
 
Cevap: Doğu K. Final | Chicago Bulls - Miami Heat



Saha avantajı Bulls'ta.Boozer son maç kendine geldi, ben 4-3 Bulls diyorum, Boozer kendini aşarsa 4-2. Haydi boğalar kolay gelsin.
 
Cevap: Doğu K. Final | Chicago Bulls - Miami Heat



Ömer Aşık'ın bu seride kesinlikle daha fazla süre alıyor.Özellikle Lebron ve Wade'in içeri penetrelerinde ellerini çok iyi kullanıp zor atışlara zorluyordu bu sene oynadıkları maçlarda.Chicago,Boston'dan kesinlikle daha iyi savunma yapabilen bir takım,cidden ne olacağı belli olmaz.Bir çok arkadaşın dediği gibi 4-3 biter seri ama kimin alacağını kestirmek güç.Sezon içerisinde Chicago'nun Miami'ye üstünlüğü var yanlış bilmiyorsam.
 
Cevap: Doğu K. Final | Chicago Bulls - Miami Heat



Artı olarak Deng Lebron,Brewer da Wade savunmasında ellerinden geleni yapacaktır.Bosh'u ise savunmada Noah'ın alacağını düşünüyorum.Aynı şekilde maçın sonlarında Wade Rose'u alır.Acayip eşleşmeler var
 
Cevap: Doğu K. Final | Chicago Bulls - Miami Heat



4-3 miami diyenler yani son maç chicago sahasında mı bitirecek miami. miami bu seriyi 4-2 alır ya da 4-3 kaybeder bence. son maça kalırsa chicago kendi sahasında zor verir
 
Cevap: Doğu K. Final | Chicago Bulls - Miami Heat



Kim kazanırsa sevineceğim kim kaybederse üzüleceğim bir seri bu. Normal sezonda Chicago Miami'ye üstünlük kurmuştu fakat aynı üstünlüğü Boston Miami'ye de kurmuştu.



Playofflarda Chicago'nun özellikle hücumsal anlamda ne kadar zorlandığını iki seride de gördük. Gerçi son 2 maçı rahat kazandı Chicago ama yine de hücumda Rose dışında her maç düzenli katkı veren eleman bulamıyor Chicago ve bu bulamadığı takımlar da ligin öyle iyi savunma yapan takımları değildi. Şimdi ligin en iyi savunma yapan takımlarından bir tanesiyle oynayacaklar. Rose dışında verilecek katkı çok önemli. Boozer iyi gününde de olsa Bosh'u denize dökecek bir yapıda değil. Daha önce de dediğim gibi kötü oynasa da Bosh her zaman mücadeleyi en üst düzeyde sürdürüyor.



Chicago adına serinin kritik adamları; Savunmada Noah ve Ömer Aşık ikilisi ve benchten gelecek Kyle Korver. Savunmada Noah ve Ömer Wade ve James'in içeri dalışlarına yeterince tehdit oluştururlarsa ve Korver da benchten gelip 10 küsür sayılar atarsa o zaman Chicago'nun bu turu geçmesinden bir nebze olsun bahsedebiliriz. Bunları da çok iyi yapmak zorunda Chicago.



Miami'ye gelirsek Boston karşısında da gördük ki Lebron ve Wade ne kadar iyi savunulursa savunulsun 30'ar sayı ve Bosh da 10-15 sayı her maç katkı verebiliyorlar. Chicago da bu isimleri ne kadar iyi savunursa savunsun bu üç adam da bu katkıları bu maçlarda da verecek. Miami adına bu seride en önemli olan Joel Anthony ve Haslem'in oynayacağı oyun. Bu iki isim savunmada üzerlerine düşenleri yapıp Rose'u bir nebze olsun yavaşlatırlarsa işte o zaman Miami daha rahat turu geçecektir.



Miami 4-2 Chicago diye biter bu seri. Hatta 4-1 bile bitebilir.
 
Cevap: Doğu K. Final | Chicago Bulls - Miami Heat



Nihayet Boozer'ın da kendine gelmesiyle Atlanta'ya büyük üstünlük sağladı Bulls. Yine son maçındaki gibi oynarsa üstün taraf Bulls olur kesinlikle. Ne olursa olsun mükemmel bir seri olur.
 
Cevap: Doğu K. Final | Chicago Bulls - Miami Heat



Eğer Boozer dünkü gibi performans sergilerse Bulls kazanır gibime geliyor.
 
Üst Alt