Donald Trump'ı Şoke Eden Protesto! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Donald Trump'ı Şoke Eden Protesto!


Muhtarlardan turplu 'Kudüs' eylemi


muhtarlardan-turplu-kudus-eylemi-398843-5.jpg




Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir grup muhtar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki için açıklama yaptı. Muhtarlardan bazıları açıklama sonunda üzerine 'Trump' yazdıkları turpları ısırarak karara tepki gösterdi.


Kumlucalı muhtarlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdıklarını açıklamasına tepki için Kumluca Muhtarlar Derneği binası önünde Türkiye ve Filistin bayrakları eşliğinde basın açıklaması yaptı. Dernek Başkanı Mustafa Tüfekçi muhtarlar adına açıklamayı okudu.


muhtarlardan-turplu-kudus-eylemi-398846-1.jpg


"KUDÜS'ÜN DÜŞMESİ ANADOLU'NUN DÜŞMESİ DEMEKTİR"


Trump'ın kararını kınadıklarını söyleyen Tüfekçi, "İslam aleminin Mekke ve Medine'den sonra en mukaddes şehri olan Kudüs, tüm Müslümanların olduğu gibi ecdadımızdan bize miras kalmıştır. Kudüs, sadece Filistin halkının değil, bütün Müslümanların onuru ve namusudur. 9 Aralık 1917'de sömürge güçlerinin başı olan İngilizler tarafından işgal edilen Kudüs 100 yıldır huzura ve barışa muhtaçtır. Çünkü batılılarda İslam'ın hoşgörü anlayışı yoktur. Siyonizmin uşaklığını yapmaktadırlar. Aziz milletimiz şunu da asla unutmamalıdır. 1917 yılında Kudüs'ü işgalden yaklaşık 11 ay sonra Haçlılar tarafından 30 Ekim 1918'de İstanbul işgal edilmiştir. Kudüs'ün işgalinden sonra sıra Anadolu topraklarının Yahudi siyonistlerinin ve batı emperyalizmin işgaline gelmeyeceğinin garantisi olmadığı açıktır. Kudüs'ün düşmesi Anadolu'nun düşmesi demektir" dedi.



Muhtarlar açıklamanın ardından Trump'ı simgeleyen turplarla kararı protesto ederken, bazıları da üzerine 'Trump' yazdıkları turpları ısırarak tepkisini gösterdi. (DHA)
 
Bunu duyan Trump oval ofiste küplere binmis, sacini basini yoluyormus ve saga sola bagirip cagiriyormus.
 
Rezalet gerçekten Bu beyinsizler filistinin osmanlı toprağı olduğunu bile bilmezler bir zamanlar.Sağolsun müslüman din kardeşlerimiz ingilizler ile iş birliği yaparak Türk askerine savaş açmış osmanlı filistini terk ettiğinde ingiliz subaylarının ayaklarına kapanmışlardır.

Hani böyle gerizekalı gösteri yapmak bir yana herhangi bir gösteri yapmak bile bana yanlış geliyor.O yüzden ne halleri varsa görsünler gerçi C.B yakında onlarıda doldurur ülkeye
 
Bizim milletin protesto tarzina bayiliyorum gercekten.

Cola alip sokaga dökme protestosu, Hollanda'yi protesto icin portakal alip kesmek falan :asd:
 
Imam cemaat meselesi.

Uzun herif lise terk oldugu icin, siradan halk da ancak ilk okul seviyesinde olur.

Eriyerek tükenirsiniz insallah


Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
 
Andaval lan bu Muhtarlar.

Aslinda bu sacma korukorune biat konusunda soyleyecegim cok sey var ama neyse kendime sakliyorum.

Millet olarak sirazemis kaymis. Bir adamin pesine beynini birakip gidenler var. Adam dustu dusecek. Onu getiren guc artik onu orada istemiyor..

Peki ya beynini bagislayip bunlarin pesinden kosanlar ne olacak ?

Onu da soyleyeyim..

Yarin birgun bu adamin arkasindan kufur bile edecekler. Biz kesinlikle oy vermedik diyecekler. E kim bu oy atab iki kisiden biri ? Cunku milletce omurgasizlastik.



SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu ülke bu kadar dangalağı göç yoluylamı alıyor yoksa kendi içimizden mi çıkıyor?Bu kadar dangalak olamayız ya bir gariplik var.
 
Arif Bey çok iyi solcu olduğu için dünyanın dört bir yanında yapılan milyonlarca insanın katıldığı Trump karşıtı protestolar yerine magazinsel haberler ile Trump'ın gönlündeki yerini sağlamlaştırmak istemiş. Gerçekten son 1 haftanın en haber değeri taşıyan protestosu buydu doğru seçim tebrik ederim.
 
Saat sabah 09:13, Washington DC, ABD:
170203110444-trump-phone-call-putin-exlarge-169.jpg
Yer: Beyaz Saray
Trump ve kurmaylari dunya basinini, haftasonu yasanan olaylari inceliyor. Turkiye'deki haberlere bakiliyor. Muhtarlarin turp protestosunu goruyorlar.
kudus-icin-trump-i-turp-isirarak-protesto-ede-10338038_o.jpg
Teror tehlikesi mi? Verilen mesaj ne? Neden turp?
Kafalar karisiyor.
 
Son düzenleme:
Üst Alt