Donk Gidecek, Poko Gelecek! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Donk Gidecek, Poko Gelecek!


galatasaray-da-donk-gidecek-poko-gelecek-9993405.Jpeg



Yaptığı müthiş transferlerin ardından sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Galatasaray'ın devre arası planını belli oldu.

UEFA ile yeni bir Finansal Fair Play anlaşması yapmanın eşiğinde olan ve mali dengeleri bozmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar ara transfer dönemini tek hamle ile geçmeyi planlıyor.

ORTA ALANA TAKVİYE İSTİYOR
Şu an kadrosunda 14 lisanslı yabancı bulunan Galatasaray devre arasında Ryan Donk ile yollarını kesin olarak ayıracak. Yönetim, Tudor'un talebi üzerine orta alana alternatif bir oyuncu almayı düşünüyor.

ÇALIŞMALARA START VERİLDİ
Hırvat hocanın bu bölge için yönetime Karabükspor formasını giyen eski oyuncusu Andre Biyogo Poko'nun ismini verdiği öğrenildi. Gabonlu futbolcu için gerekli araştırmalara start verildiği öğrenildi.

GENÇ VE MALİYETİ DÜŞÜK
Yönetim genç ve düşük maliyetli olması nedeniyle Poko'ya sıcak bakıyor. Yıldız futbolcu bu sezon ligde 6 maçta oynadı. Mücadeleci futboluyla dikkat çeken Poko, Cimbom'un oyun planına uygun bir isim..


Skorer



Portal Haber
 
Bize karsi fena futbol oynamadi ama dogrusunu söylemem gerekirse tek izledigim macida buydu.
Yasi 24, maliyeti gercekten düsük olacaksa denenebilir.
Ancak, ben Karabügün Poko´yu Lato´da oldugu gibi uygun bir fiyata birakacagini sanmiyorum.
 
1 mio ya filan alınabilecek bir görev adamı. badou sakatlanırsa aynı işlevi görecek adamımız yok. asamoah geldiğinde çekilir ancak oraya ama ben onunda solbekte oynaması taraftarıyım.
 
1 mio ya filan alınabilecek bir görev adamı. badou sakatlanırsa aynı işlevi görecek adamımız yok. asamoah geldiğinde çekilir ancak oraya ama ben onunda solbekte oynaması taraftarıyım.

Tolga yapabilir aslında Badou'nun görevini biraz. Bizim asıl Sosa , Kevin Kampl tarzı oyun kuran merkez orta sahaya ihtiyacımız var.
 
Tudorlu zamandan beri 3 buyukle olan cogu maci izlemisimdir karabukun..poko mucadeleci sert adam fernando ve ndiayeyi yedekler iyi de olur guzel de olur
 
Donk Kasımpaşa'da çok formdaydı geldi ve sonuç ortada. Daha birşey yazmama gerek yok herhalde.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Hemen alınsın.Karabük'ün orta sahasını neredeyse tek başına sırtlayan adam kendisi.Zaten orta saha yedeğimiz yok.Sene sonu da orta sahadaki bütün çöpleri yollayıp 1 sağlam adam daha alınır.4 tane adam çok rahat götürür orta sahayı.Tolga da var zorda kalırsak
 
Üst Alt