Donk: "İlk yarı ile ikinci yarı arasında fark vardı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Donk: "İlk yarı ile ikinci yarı arasında fark vardı"


0ec28b4510404e71966f4b17286ba1b5.jpeg

Kasımpaşa’ya 2-1 kaybeden Galatasaray’da takımımızın tek golünü atan Garry Rodrigues ile golün asistini yapan Ryan Donk yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.


Garry Rodrigues, “Söylenecek fazla bir şey yok. Kötü bir ikinci yarı oynadık ve bu da mağlubiyeti bize getirdi. Son haftalarda deplasman ve iç saha maçlarımıza bakarsanız bir fark görürsünüz. Olmaması gerekiyor. Bugünkü maçtaki davranışımız da doğru değildi. En iyi takımlardan biriyiz. Şampiyon olmak istiyorsak bu şekilde oynamamalıyız” ifadelerini kullandı.

Ryan Donk’un maç sonu görüşü ise “Lider gelmiştik ve lider ayrılmak istiyorduk ama ne yazık ki olmadı. İlk yarı iyi oynadık. Kontrol bizdeydi. Ama son dakikada bence penaltı olmayan bir pozisyon oldu. Orada oyunun hakimiyetinden uzaklaştık. İkinci yarı farklı bir pozisyonda oynadım. Kombinasyonlarda sıkıntı yaşadık. Rakip defans yaptı ve kontratak aradı. Biz de ilerde uzun toplarla gol aradık. İlk yarı ile ikinci yarı arasında fark vardı. Bu mağlubiyetin nedeni bu” şeklindeydi.

galatasaray.org
 
ikinci yarıda çok atak yaptık çok top yaptık rakip ceza alanında ama son 10 dk da çok hücumcudan dolayı oyundan düştük.

serdar-eren değişikliği olmadı.

eren ve gomis son 15-20 dk hariç birlikte oynamazlar. bunu tudor yaptı 5 yedik başakşehirden. bugün fatih terim yaptı büyük hata.
 
Üst Alt