"Dönmek istiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Dönmek istiyorum"


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...




G.Saray’ın elinden çıkartabilmek için Almanya’da kulüp aradığı Lincoln’den camiayı çok şaşırtan bir teklif geldi.



Vatan gazetesinin haberine göre; Aslan'ın sözleşmesini tek taraflı olarak fesh ettiği ama bonservis haklarını kulüpte saklı tuttuğu Cassio Lincoln, sürpriz bir çıkış yaparak camiada herkesi şaşkına çevirdi. Sarı-kırmızılı takımda forma giydiği dönemde istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen ve her fırsatta yarattığı sorunlarla gündeme gelen Sambacı bu kez beklenmedik bir istekte bulundu. G.Saray’a 14 milyon Euro’ya mal olan ve senelik 2.5 milyon Euro’ya imza atan Lincoln yeniden Türkiye’ye dönmek istediğini söyledi ama beklediği yanıtı alamadı.



‘SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL’

Lincoln'e kulüp bulabilmek için Almanya’da çalışmalarını sürdüren G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, kendisini arayan Brezilyalı futbolcuya yüz vermedi. Almanya’da bulunan ve Michael Skibbe’nin çalıştırdığı Frankfurt’la Sambacı oyuncunun transferi için pazarlıklarını sürdüren Adnan Sezgin, Lincoln’ün kendisini arayarak “Dönmek istiyorum. Beni yeniden takıma alın” sözleri karşısında şaşkına döndü. Brezilyalı oyuncuyu konuşacak zamanının olmadığını belirterek başından atan Sezgin, böyle bir durumun söz konusu bile olamayacağını iletti.



FRANKFURT PAZARLIĞI

AdnanSezgin, Frankfurt’un Lincoln’ü almak için yeterli bütçeye sahip olmadığını açıklamasıyla çıkmaza giren transfer için Almanya’da pazarlıklarını sürdürüyor. Ancak paragözlüğüyle bilinen Brezilyalı’nın yüksek ücret talep etmesi transferi tıkadı. Frankfurt’la bonservis konusunda 2 milyon Euro’ya anlaşan Sezgin, Lincoln’ün para hırsı nedeniyle neticeye varamıyor. G.Saray’dan senelik 2.5 milyon Euro kazanan ve Alman ekibinden de 2 milyon talep eden Lincoln’ün, Frankfurt’tan olumsuz yanıt alması Sezgin’in planlarını bozuyor. Lincoln, Frankfurt’un yıllık 1.5 milyon Euro’luk teklifini kabul ederse iki takım da mutlu sona ulaşacak.
 
Cevap: "Dönmek istiyorum"



Tek yorumum;



''Evlerden uzak''



Ve daha tartışma başlamadan uyaralım. Gidip Elano-Lincoln tartışmaları yapıp, birbirinize laflar falan atmayın. Sakin olun yahu, sakiin. :D
 
Cevap: "Dönmek istiyorum"



Lincoln gerçekten topu ayağına alınca heyecanlandıran, Galatasarayda en çok sevdiğim futbolcuların en başında gelen biriydi. Seni hala takip edeceğin bır hayranınım, komplekslerinin bile yıldızlığından kaynaklandığını düşünüyorum. Ama artık Galatasaray'a gelmenin bir anlamı yok. Galatasaray taraftarı sana çok büyük değer verdi. Kimseye bu kadar sabır göstermedi. Ama sen hala mükemmel bir futbolcusun. İnşallah çok başarılı olursun...
 
Cevap: "Dönmek istiyorum"



Sene başı kampa gelmeyerek Rijkaard 'ı da ezmeye kalktın. :mad:



Oysa Rijkaard ile birlikte bu yıl çoşabilirdin. Senin seçimin oldu bu, geri dönüşü de olmaz.



Yine de Galatasaray 'da oynadığı için heyecan duyduğum 4-5 adamdan biri oldun.
 
Cevap: "Dönmek istiyorum"



mrslll.gif
 
Cevap: "Dönmek istiyorum"



gel abicim gel ya.gel oyna.yerim karakterini.karakterli olup yedek kulübesinde uyucağana,oyna da karaktersiz ol.parçalı formanda senin ismin yazılı.gel bir daha alcam.hareketlerini özledik be.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt