Dört Büyüklerin 9 Aylık Bilançosu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dört Büyüklerin 9 Aylık Bilançosu!


C9JOSdRXsAEiV0Y.jpg:large


Futbolda 2 sezondur sportif başarıyı unutan Galatasaray bunun yanında maddi açıdan da felaket bir performans sergiliyor. Geçtiğimiz gün KAP'a 9 aylık bilançosunu duyuran sarı kırmızılı yönetim 240 Milyon TL zarar açıklarken, tarihinin en yüksek zararını duyurmuş oldu.

SPORTİF ÇÖKÜŞ MALİ ÇÖKÜŞÜ TETİKLEDİ

Kadrosunda Sneijder, Podolski, Muslera, Selçuk gibi maliyetli yıldızlar bulunsa da geçen sezonu 6. tamamlayan, Avrupa'dan men alan sarı kırmızılı ekip bu senede 27 haftası geri kalan ligde 49 puan toplayabildi ve 4. sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ HEM BAŞARI HEM DE MALİ DURUMDA ZİRVEDE

Geçtiğimiz sene Mali Genel Kurul'da 1 TL bile olsa kar elde edeceğinin sözünü veren Dursun Özbek, 240 Milyon TL rekor zarar açıklayarak adeta CAMİA'nın AKLI İLE DALGA GEÇERKEN , Beşiktaş şampiyon bitirdiği sezonun ardından, bu sene de son 7 haftaya en yakın takipçisi Başakşehir'in 5 puan önünde lider girip 3 Milyon TL de kar açıkladı.


 
Bir sezon daha katilamiyoruz bu rakamlarla Avrupa kupalarina, ozaman kiyamet kopacak.Dursun o vakit hangi yalan söyliyecek onu simdiden merak ediyorum
 
Ulan Dursun insanlari salak yerine koymaya calisiyosun bide daha giyinmeyi kendi kisisel bakimini yapamiyan adam basimizda
paramiz yok o yüzden iyi oyuncular alamiyoruz triplerinde takildilar sonra yok öyle bise diyip sacma salak hic biseye yaramayan seneye takimda dahi olamicak adamlara birsürü para verdiler
bu bilancoya göre bizde ne oyuncular olmasi lazimdi visyonsuz herif
komple zararsin bu kulube yapamiyorsun yürü git isde anlamiyorsun bu isden
 
Cemizkezekspora kapici olabilecek herifi koca GS baskanligi koltugunu oturtursan zarar 240 da olur 1240 da !!

Faruk Suren baskanimin dedigi gibi baskanlik profili cok dustu! :(
 
Sermaye arttırımı yetişirse bu tablo biraz toparlanır da UEFA'nın yerinde olsam basardım cezayı. Yaptığı transferlerin, verilen maaşların izahı yok.

Zor değildi ilk ceza konuşulduğunda feda deyip doymuş, yıldız eskisi, futboldan emekli olmuş topçulara yol vermek. Gerekirse taraftarın önüne atacaktın, devamlı haber yaptıracaktın gönderene kadar. Büyükleri gidince küçükleri elemek kolay olurdu.

Yapılan kaç tane saçma transfer yerine üçün beşin hesabına bakıp kaçırdığımız isimler alınsaydı sportif anlamda bu kadar geride olmazdık. İçeride bjknin kafasına vurur devamını getirirdik en kötü.
 
Üst Alt