Douglas Galatasaray‘da İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Douglas Galatasaray‘da İddiası!


Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Sivasspor'da forma giyen Douglas transferinde mutlu sona ulaştı. 6 ay sonra sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı sağ bek sezon sonu Galatasaray'a imzayı atacak.

Süper Lig'de lider Başakşehir'i takibini sürdüren Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Linnes ile henüz sözleşmeyi uzatmayan Sarı Kırmızılı ekipte Mariano'nun da takımdan ayrılması bekleniyor.
Sağ bekteki ilk hedefini Douglas olarak belirleyen Galatasaray yönetimi transferi bitirdi. Barcelona'nın Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen futbolcusu sezon sonu Galatasaray'a imza atacak.
Galatasaray işi erken bitirdi!
FIFA'daki kurala göre bir kulüp, transfer etmek istediği oyuncunun sözleşmesinin sona ermesine 6 ay kala, onun formasını giydiği takımdan izin almadan direkt görüşme yapabilir. Anlaşmanın sağlanması halinde de, istediği oyuncuya sezon sonu bitmeden imza attırabilir. Elini çabuk tutan Sarı Kırmızılı yönetim, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Brezilyalı sağ bek ile sezon sonundan itibaren sözleşme imzalayacak.
Ligin en iyilerinden...
Sezon başı dünya devi Barcelona'dan kiralık olarak Sivasspor'a gelen Douglas, kırmızı beyazlı forma altında 21 maça çıktı. 2 gol, 6 asist yapan 29 yaşındaki sağ bek ligin en iyi defans oyuncuları arasında gösteriliyor.
Douglas Pereira kimdir?
6 Ağustos 1990 yılında Brezilya'nın Monte Alegre'de dünyaya gelen Douglas, futbola 2008 yılında Goias altyapısında başladı. 4 yıl boyunca Goias forması giyen Douglas, 2012 yılında Desportivo Brasil'in yolunu tuttu. Burada gösterdiği performans onu ülkesinin en iyi takımlarından olan São Paulo'ya götürdü. São Paulo'ya çabuk uyum sağlayan başarılı futbolcu, ilk sezonunda 33 maça çıktı ve adından kısa süre içerisinde söz ettirdi. İkinci sezonunda 40 maça, üçüncü sezonunda ise 21 maça çıkan Douglas'a dünya devi Barcelona talip oldu. 2014 yılında 4 milyon Euro'ya Barcelona'ya gelen Douglas için işler yolunda gitmedi. Katalan ekibinde 2 sezonda 8 maça çıkabilen Brezilyalı oyuncu ardından Sporting Gijon'a kiralandı. Gijon'da 23 maça çıkan gol veya asist üretemeyen Douglas, ardından Benfica'da forma giydikten sonra Sivasspor'a geldi. Sivasspor'da gösterdiği performansla eski günlerine dönen ve İstanbul takımlarının peşine düştüğü 29 yaşındaki yıldız oyuncu, gelecek sezondan itibaren Galatasaray'da forma giyecek.
FANATİK ÖZEL
 
Fanatik diyorsa yalandir. Marianoyu satip ya bedavaya Rafaeli alacaksin, yada genc bir scout transferine ugrasacaksin.
 
Muazzam transfer olur. Bu konuda başlık açmayı düşünüyordum zaten...

Hücum yönüyle, (Linnes+Mariano)x2; defans yönüyle de bu ikisinden pek geri kalmayacaktır. Keşke gerçek olsa...
 
Linnes, Mariano kalsın ikisi de çok iyi bence. Mariano gidecekse bu da düşünülebilir başkası da olabilir. Yerli bek oyuncusu yok. Sınırlama gelirse yerli haklarını ortasahadan yana kullanır bekleri yabancı yapardım.
 
Linnes, Mariano kalsın ikisi de çok iyi bence. Mariano gidecekse bu da düşünülebilir başkası da olabilir. Yerli bek oyuncusu yok. Sınırlama gelirse yerli haklarını ortasahadan yana kullanır bekleri yabancı yapardım.

Linnes iyi hos da geldiginden beri kendisini pek gelistiremedi. Karakteri saglam diye oynadigi vasat oyunu bazen görmezden geliyorlar.
 
Haber kaynağına itimat etmesem de bu tarz bir planlamaya sıcak bakıyorum. Mariano'dan bonservis kazanıp bonservissiz Douglas almak akıllıca olur. Douglas iyi bir kanat bek.
 
Douglasi Barcelonadan getirsen neye yarar? Adam zamaninda komisyon transferin babasiydi. Onu getirten baskan para aklama yüzünden hapisde yatimiyormuydu zaten? O mantika göre, anadolu takimin biri bizden Ontiveroyu alsayda süper transfermi olurdu onlar icin?
 
Üst Alt