Douglas Galatasaray‘da İddiası! - Sayfa 7 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Douglas Galatasaray‘da İddiası!


Ben de full genclere karsiyim ama sag bek ve orta saha genc olursa daha iyi olur. Sag sol acik ve hucum hatti 25 ustu olursa daha makul. Tamam Brumadan az da olsa para kazandik ama takima belirli bir katkisi olmadi. Aynisi Onye icin de gecerli. Adamlarin pismesini beklerken olan kacan sampiyonluklara oluyor.
 
Istedi kadar iyi adam 29 yasinda en gec iki sonra tekrar o bölge icin adam ara. Genc oyuncu alin genc ki 4-5 sene rahat edelim

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mariano 33 yaşında, Linnes de çok genç değil; o tarafından bak. En az 3-4, belki 5 sene üst düzey performans göstermesi muhtemeldir, tamamen sporcu karakterine bağlı bir durum, hiçbir bilgim yok. Ciddi bir bonservis bedeli söz konusu olsa ben de asla istemem. ''Hem genç, hem iyi performans vereceği az çok belli, hem maliyeti de uygun biri olsun''; kim istemez?!...
 
Bence artik 30'una merdiven dayamis futbolcular alirken cok dikkatli olmaliyiz.

Malum bize gelenler ikinci sezonunda direk düsüse geciyor. Artik sadece futbolcudan mi kaynakli (sanmiyorum), yoksa antrenmanlarin hafif kalmasindan veya calisma metodlarindan mi orasi muamma.
 
rafaeli falan alalım bırakın böyle adamları ya

Douglas'i cok istedigimden degil de Rafael net cop. Zaten yasitlar. Rafael sakatliktan kurtulmuyor. Kesin fizik olarak bitiktir. Dogru duzgun top da oynamiyor senelerdir.

Bjk'nin yazin ilgilenip 2m'yi denklestiremedigi icin alamadigi Michael Lang gibi bir adami tercih ederim ben de. O da zaten Douglas'la Rafael'le falan yasit.

Evet Douglas bedava ama oyle boyle satis yapip 1-2m bonservisle cok daha iyisini alabiliriz gibi. Sag bek bulmasi cok ama cok kolay. Yalniz eger bedava alma zorunlulugu varsa Douglas fena olmaz gibi. Duzgun izlemedim ama Barca gecmisi olmasi ve bize karsi oynadigi maclardaki performansi cok olumlu bence. Fizik durumu onemli sadece.

Bitik bek istemiyorum. En muhimi ileri geri 90 dakika kosabilmesi. Gerekirse pas istasyonu muthis ortaci olmasin orta saha kanatlar yenilenecek zaten. Savunmada siritmasin, 90 dakika yuksek tempo ~14km cikarabilsin, duracagi yeri bilsin kafasi calissin kafi.
 
Bir ara psgnin sag beki ile ilgilendik diye hatırlıyorum. Sag bek denince aklıma geliyor :(. Douglas icin ise olumluyum. Gercekten cok iyi bir hucum gücü var.
 
Bu ligin içinden kimseyi istemiyorum..
Diagne'yi gördük aman abicim yeter!
Messi gibi oynasa kalsın dışardan alırız daha kaliteli ligden..
 
Olumsuz bakıyorum defansif sikintilari çok bariz bir bek birde şu leş ligden anlık performansa bakıp oyuncu almayın şu takıma yahu daha ne kadar ağzınız yanicak yoğurdu üflemek icin
 
Tanımıyorum açıkçası. Hiç izlemedim. En azından alıcı gözüyle izlemeyince fark etmiyor insan pek bu tür oyuncuyu aman aman büyük maç çıkartmadı ise.

Barça da almış zamanında ve aldığı günden beri oraya buraya iteliyor. Giyon kiralamış ama yetersiz bulmuş.
Benfica aynı şekilde...

Sonra vasat bir ligin vasat bir takıma vermeye kabul etmişler...

Barça ve iki Avrupa kulübün yorumu: oyuncu yetersiz

Bizim çöp ligin vasat takımın yorumu: ohhhhh süper...


Yaş 28.
Uzak durmakta net faydaları bir hamle olacak. Latolevici bu küçük çöp Anadolu takımlarda yıldız olup büyük takımda ne olduğunu hepimiz gördük.
 
Sağbek oyuncularımız ve takımın genel durumu müsait olsa, bonservissiz transferine olumlu bakacağım bir futbolcu. Çok iyi maçlarını izledim, büyük takımda bek oynamaya müsait bir yapısı var diye düşünüyorum.

Ancak 'Delik büyük, yama küçük''...Onca mevkide kalite eksikliği had safhada iken iki yabancı sağbek fikri aklıma yatmıyor. Linnes kalacağına göre yerli bir sağbek bulunması daha iyi bir tercih olacaktır ki Mariano' nun durumu da belli değil ayrıca. 3 milyon gibi bir bonservisle taliplerinin çıktığı söylentileri gerçek olsa da vedalaşsak keşke. Sık sakatlanması ve 'hımbıl' halleri nedeniyle kendisinden soğuttu...
 
Üst Alt