Dr. Yener İnce: "Feghouli'nin tedavilik bir durumu kalmadı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dr. Yener İnce: "Feghouli'nin tedavilik bir durumu kalmadı"


c6d6fa0d491846718c83b979c9ffef18.jpeg

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, takımımızın yaptığı idman öncesi yeni transferimiz Sofiane Feghouli hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yrd. Doç. Dr. Yener İnce'nin sözleri şu şekilde:

"Takım olarak çok şükür tam takım idman yapıyoruz. Feghouli ile ilgili olarak şunları söyleyebilirim; geldikten sonra, tedavisi yapıldı. Transfer döneminde olduğu için ve takımdan ayrı olduğu için düzgün bir tedavi görmemiş. Tedaviye çok hızlı cevap verdi. İyi durumda şu anda. Kondisyon açısından uzun süreli durmuş olduğu bir periyot var. Yarın da kondisyonerlerle birlikte takımdan ayrı olarak antrenmanlara başlayacak. Tedavilik bir durumu kalmadı, gayet iyi durumda. Takım ile arasında fark oluştuğu için önümüzdeki haftayı bu arayı kapatmak için geçirecek; daha sonra da oynayacak duruma gelecek. Şu anda bizim açımızdan kondisyonerlere teslim edilecek seviyeye geldi. Milli aradan sonra takıma yüzde 100 katılmış olur."

galatasaray.org
 
Sivas maçında ihtiyacımız olacağını sanmıyorum ama Antalya gibi zor deplasmanda çok ihtiyacımız var. Umarım yetişir Antalya maçına


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Tek eksiği antrenmansa Sivas maçında 10 dk oynaması çok önemli olabilir. Antalya deplasmanı ilk maçı olmasın stres düzeyi yüksek bir maç olabilir çünkü.
 
Ne Sivas'ı yahu. Adam ağır kondisyon ve fizik antrenmanına tutulacak bir bir buçuk hafta. Oynatıp bu durumda yine mi sakatlansın adam.
 
Üst Alt