Drogba, Fener'e Geliyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Drogba, Fener'e Geliyor


Fenerbahçe'nin Fildişili yıldız için sessiz ama derinden gizli bir operasyon yürüttüğü ileri sürüldü.



Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bizzat kendisi açıklamıştı: “Drogba ile ilgileniyoruz, ancak o hâlâ bir kulübün oyuncusu ve bu nedenle kulübünün kararını beklemek zorundayız...” Bu açıklamanın ardından Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün Londra seyahatleri hız kazanmış; Öztürk, efsane futbol adamı Peter Kenyon’ı da yanına alarak, ortak dostları olan Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich ile defalarca biraraya gelmişti. Hatta Drogba, Chelsea’deki eski takım arkadaşı Gökhan Töre ile görüşmüş ve İstanbul hakkında fikir almıştı. Yaklaşık 1 ay süren bu temasların ardından önceki gece İkinci Başkan Ali Dürüst, Florya’daki dev zirvenin ardından Sarı-Kırmızılı camiayı şok eden konuşmasını yaptı: “Forlan ve Reyes için temaslarımız sürüyor. Drogba ise alternatiflerimiz arasında bile yok...”



Malaga ve Milan’ı istemiyor



Galatasaray’da Başkan ile Başkan Yardımcısı’nın birbirine tamamen zıt bu açıklamaları yapılırken; Didier Drogba konusunda çok flaş bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. 21 Haziran’da Fanatik’te yer alan haberde olduğu gibi; Fenerbahçe, Drogba için yeniden nabız yoklamaya başlamıştı. Chelsea’nin 1 yıllık teklifini ‘kısa olduğu için’ geri çeviren, Malaga’yı Avrupa Kupaları’nda olmadığı, Milan’ı ise forvetteki alternatif çokluğu (İbrahimoviç, Pato, Robinho, İnzaghi ve Cassano) nedeniyle tercih etmeyen Fildişili yıldız; Gökhan Töre’ye İstanbul’u sorarken hem Galatasaray hem de Fenerbahçe hakkında bilgi almıştı. Sarı-Lacivertliler’in Daniel Güiza ve Mamadou Niang ikilisini 16.5 milyon Euro karşılığında Katar ekibi Al Rayyan’a satma ihtimali yüzde 50’nin üzerinde. Eğer bu müthiş satış gerçekleşirse ufukta müthiş bir transfer belirecek. 2 artı 1 yıllık sözleşmeyle Drogba’ya Sarı-Lacivertli formayı giydirme operasyonu için hemen düğmeye basılacak. Fenerbahçe’nin direkt Şampiyonlar Ligi’ne gidiyor olması ve opsiyonuyla birlikte 3 yılı bulan sözleşme yıldız golcünün şu anda arayıp da bulamadığı iki faktör.





Fanatik
 
Cevap: Drogba, Fener'e Geliyor



Boyle bir transfer olsun, Unal Aysal'i bir kalemde silerim. Elimde Adnan Polat pankartiyla chicago'da ciril ciplak kosarim.
 
Cevap: Drogba, Fener'e Geliyor



güzel bir hayal ürünü yazisis.



özellikle malaga ve milan'i secmeme nedenlerine bayildim. yazan arkadasin fantazisi gercektne büyükmüs :)
 
Cevap: Drogba, Fener'e Geliyor



Psikoloji okadar bozuldu ki...



İnanmıyorum ama bir tarafımda "ulan olur mu olur" diyor. Olursa varya...
 
Cevap: Drogba, Fener'e Geliyor



Sarı-Lacivertliler’in Daniel Güiza ve Mamadou Niang ikilisini 16.5 milyon Euro karşılığında Katar ekibi Al Rayyan’a satma ihtimali yüzde 50’nin üzerinde.



Lan hadi niang neyse de guiza ne yaw?

Burdan bile haberin yalan oldugu belli



Ben daha once de soyledim yine soyluyorum;drogba turkiyeye gelmez.



Halep ordaysa,arsin burada...
 
Cevap: Drogba, Fener'e Geliyor



29115_126585104040072_121813544517228_189728_2335677_n.jpg




ne Drogba'sı, onlar en fazla yukardakini alabilir
 
Cevap: Drogba, Fener'e Geliyor



Eğer Drogba fener'e gelirse varya artık susun yani. Susmak düşer, harbi diyorum. :D
 
Üst Alt