du vs aa | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

du vs aa


Merhaba arkadaşlar,
Başlık aşırı derece uzun olmasın diye kısaltım, Kısa olmasıda daha havalı gösterdi.. :blush2:

Dursun Özbek - İgor Tudor Vs Aziz Yıldırım - Aykut Kocaman

Bu ikililerden hangisi daha tahammül edilebilir derecede sizce :confused:

Diğer bir sorumda hocaları değiştirseydik, şampiyonluk şanslarında değişiklik olur muydu:confused:

Saygılar
 
Kıyaslanacak kadar çok başımızda kalmadı ama Dursun Özbek şimdilik daha iyi. Saçmalasa da çabaladığını görmek güzel.

Tudor - Kocaman. Teknik olarak al birini vur ötekine. Karakter olarak Tudor!
 
Dursun : Yüzüne tükürsen ya rab şükür diyebilecek edep sınırlarına ulaşabilmiş, Hiçbir platformda masaya yumruğunu vuramayan, sürekli herkesi memnun etmeğe çalışıp sonunda başarısız ve otoritesiz olan, vizyon tabirinden bir hayli uzak idari yetkinliğe sahip olmayan üstüne gidilince ağlama potansiyeline sahip şark kurnazı tipli başkan.

İgor Tudor : Henüz kariyerinde hiçbir şey kanıtlayamadığı halde türlü türlü fantazilerle takımını deneme tahtasına çeviren, Oyuncuları doğru yerlerde oynatamayan, taktik management ve People Management hususunda aşırı yetersiz. Ama iyi idman yaptıran Galatasaray'ın genç hocası.

Aziz Yıldırım : Ruh hastası narsist bir karakter. Diktatör tanımına ziyadesiyle uyan, Başarıyı hep kendisine addeden, Ezeli rakiplerine birçok şampiyonluk kaybetmesine ve 10 yıldır CL ye katılamamasına rağmen hala koltuğunu kimseye bırakmak istemeyen sosyopat bir başkan.

Aykut Kocaman : Beyninde taktik konular için ayırdığı bölgede ciddi manada örümcek ağları olan, Futbol anlayışı bir büyük takım için son derece yetersiz olan, Fazla tevazu kibir getirir tanımında bir karakter. Onunda psikolojik olarak çok normal olmadığını saha kenarındaki aşırı sert ifadesinden anlamak mümkün.

Şimdi tarafını seç GSC!!
 
Üst Alt